Connect with us

algemeen

Jan en Iris uit B&B Vol Liefde schatrijk na deelname aan programma

Jan en Iris, twee populaire kandidaten van het programma B&B Vol Liefde, maken al snel gebruik van hun nieuwe bekendheid. Het duo, dat in het programma te zien was op een idyllische Griekse berg, verkoopt via hun sociale media de mogelijkheid om tegen betaling een persoonlijke felicitatie of voicemail in te spreken. Voor sommige fans komt dit als een teleurstelling, omdat de focus lijkt te liggen op zelfpromotie in plaats van het vinden van de ware liefde.

Commercie Boven Liefde?

Tijdens het programma viel het veel kijkers al op dat sommige kandidaten meer bezig leken met het promoten van zichzelf en hun B&B dan met het oprecht vinden van een partner. Dat Jan en Iris nu al inspelen op hun nieuwe bekendheid door commerciële activiteiten te ontplooien, schiet bij veel fans in het verkeerde keelgat. Voor velen lijkt het erop dat ze niet primair op zoek waren naar liefde, maar naar een manier om financieel te profiteren van hun deelname.

Kritiek vanuit de Podcastwereld

De populaire podcast Communicado’s, waarin wekelijks wordt gediscussieerd over B&B Vol Liefde, bracht dit weekend harde kritiek naar voren. Victor Vlam, een van de hosts, liet weten zich te storen aan de geldzucht van sommige deelnemers. Hij en mede-host Raymond Mens, een fervent Amerika-kenner en fan van het programma, veroordeelden het gedrag van kandidaten die de show gebruiken voor commerciële doeleinden. Vlam benadrukte dat dit soort initiatieven de geloofwaardigheid van het programma ondermijnt en pleitte ervoor dat RTL de zakelijke activiteiten van de kandidaten zou moeten verbieden zolang de serie loopt.

75 Euro voor een Persoonlijke Boodschap

De grootste ergernis kwam voort uit het feit dat Jan en Iris voor 75 euro persoonlijke berichten aanbieden via een website die bekendstaat om het faciliteren van B-sterren. Vlam liet zich tijdens de podcast negatief uit over deze keuze en bestempelde het als “hebzuchtig gedrag”. Hij benadrukte dat dit soort acties de oprechtheid van de kandidaten in twijfel trekt en hen in een rijtje plaatst met andere commerciële B-sterren.

Einde van de Serie: Welke Liefdes Zijn Echt?

Met het einde van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde in zicht, worden kijkers steeds nieuwsgieriger naar de echte liefdesverhalen die uit het programma zijn voortgekomen. De reünie zal uitwijzen bij welke koppels Cupido werkelijk heeft toegeslagen en wie vooral op zoek was naar roem en commercieel gewin. Fans kijken reikhalzend uit naar deze ontknoping, terwijl de kritiek op kandidaten als Jan en Iris voorlopig nog blijft voortduren.