Connect with us

Viraal

Moeder pakt hondje van dochter af omdat ze haar best niet doet op school

moeder straft dochter

Het opvoeden van een kind is een moeilijke oefening. Soms moet je keuzes maken en we weten niet altijd gelijk of dit de beste keuze was en of we zo wel het goede voorbeeld geven. Wanneer een kind een fout begaat, moet je praten en hem of haar laten inzien dat hun gedrag fout was. Maar soms heeft praten geen zin en moeten we zwaardere straffen opleggen. Dat is ook wat er in dit verhaal gebeurde. Een dochter deed niet genoeg haar best op school en de moeder nam een drastische maatregel.

De moeder was boos op haar dochter omdat ze haar studies verwaarloosde. Ze doet haar verhaal op Reddit. “Mijn dochter is erg intelligent en vertrouwt alleen op dit vermogen om over te gaan op school. Ze doet thuis niet veel, let in de klas niet op en elke keer als ze wordt overhoord, studeert ze pas op dezelfde ochtend. Ondanks alles heeft ze goede cijfers, behalve in geschiedenis en dit is waar het probleem zich voordoet.”

Het meisje had een belangrijke proef voor de boeg en haar ouders hadden haar aangespoord om goede punten te halen. De moeder zei dat als ze geen goed resultaat zou halen, dat ze haar hondje dan aan de buren zou geven. Haar dochter is natuurlijk dol op het hondje, maar dacht dat de moeder haar dreigement toch niet hard zou maken. Dat was verkeerd gedacht.

Afgeschreven

Toen de dag van de toets was aangebroken, haalde het meisje inderdaad een goed resultaat. Ze gingen dit met het gezin vieren, maar enkele dagen later ontdekte de moeder iets onaangenaams.

“Toen ik in haar kamer aan het opruimen was, vond ik tussen haar spullen een identiek proefwerk als die ze had ingeleverd voor de laatste geschiedenistest. ik ging naar haar toe en vroeg haar om uitleg. Eerst verzon ze wat smoesjes en toen bekende ze dat het proefwerk een tijd geleden door een klasgenoot was geschreven en het had ‘gerecycled’. Woedend om de leugen, berispte ik haar en probeerde haar duidelijk te maken dat ze ongelijk had. Maar wat ik haar vertelde kon haar weinig schelen en ze ging naar haar kamer. Op dat moment heb ik haar hond meegenomen en naar de buren gebracht.”

Tranen en wanhoop

Het meisje barstte in tranen uit. De vader van het kind keerde zich tegen de moeder en vond dat ze had overdreven. De moeder verdedigt zich nu door te zeggen dat ze haar dochter wilde doen inzien dat iedere actie een reactie teweegbrengt. Maar de Reddit-gebruikers gaven haar geen gelijk. De meeste mensen vonden haar straf veel te zwaar. Wat vind jij hiervan?

Viraal

Vrouw (45) moet naar verzorgingstehuis, maar man besluit wereld rond te reizen

koppel reist wereld rond

De toen 45-jarige Donna Fierlet kreeg dertig jaar geleden een hersenaneurysma. Haar wereld stortte compleet in. Dokters adviseerden haar man Andy om haar in een verzorgingstehuis te laten opnemen.

Dat weigerde hij. Andy wilde dit leven voor haar niet. Hij kende zijn vrouw door en door, en wist dat een verzorgingstehuis niets voor haar was.

Andy getuigde aan WTNH News 8: “Ik was niet van plan om dat te laten gebeuren, ik vertelde ze dat we een normaal leven zouden gaan leiden.”

Ondanks de adviezen van de artsen besloot Andy om samen met zijn vrouw de wereld rond te reizen. In de voorbije decennia hebben ze meer dan 20 landen en zeven continenten bezocht.

Andy legde uit aan CNN: “Ik beloofde haar de we een zo goed mogelijk leven zouden leiden.” Omdat Donna deels verlamd is, is ze aangewezen op een rolstoel. Die noemde ze Proud Mary, naar het nummer van Tina Turner.

Het stel leerde elkaar zestig jaar geleden kennen tijdens een dansfeest. Andy vroeg of ze een beetje kauwgom had. Haar gevatte antwoord: “Ga weg.” Hij zou echter nooit helemaal weggaan. Vijf jaar later trouwden ze. Ze kregen vier kinderen en wel twaalf kleinkinderen.

Andy zei: “Stap voor stap. Dat was het idee: om door te gaan met het leven, om met volle teugen te genieten van het leven.”

Toch geeft hij toe dat het niet altijd makkelijk is, maar door goed te plannen kunnen de meeste obstakels worden overwonnen. “Weet je, een heleboel dingen maken deel uit van de liefde. Het vergt gewoon geduld, begrip en hartelijkheid.”

Hun prachtige avontuur duurde tot het jaar 2019. Toen overleed Andy op 74-jarige leeftijd. Twee jaar later overleed Donna op 75-jarige leeftijd.

Dit stel laat zien dat een beetje tegenslag nog niet het einde hoeft te betekenen. Ze genoten tot op het laatste moment van elkaar en van het leven. Ondanks alle obstakels lieten ze het hoofd niet hangen en lieten ze zich niet afremmen door een beperking.

Deel dit prachtige liefdesverhaal met je geliefden.

Lees verder

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder
Advertisement

Trending