Connect with us

Viraal

Stiefvader en moeder plunderen erfenis minderjarige zoon om huis te kopen

erfenis

Het is nooit makkelijk om een dierbare te verliezen, zeker niet wanneer je kind bent en het familielid een ouder is. Als je zo jong bent, moet je kunnen terugvallen op de steun van andere familieleden om deze moeilijke periode door te komen. In dit verhaal was dat allerminst het geval. Een 17-jarige jongen verloor zijn vader en kreeg af te rekenen met een onaangename situatie met de erfenis.

Het jonge hoofdpersonage in dit verhaal doet het relaas op Reddit en vraagt andere gebruikers om advies. Hij steekt van wal: “Twee maanden lang heb ik al ruzie met mijn moeder en mijn stiefvader. De reden heeft te maken met de erfenis die ik van mijn vader heb gekregen. Hij stierf twee jaar geleden en al zijn bezittingen zijn op mij overgegaan, maar ik zou het pas krijgen als ik 18 was. Toen gebeurde er plotseling iets vreemds: mijn ouders kochten een nieuw huis, veel groter dan het huis waarin we wonen.”

jongen

Treurige bekentenis

De jongen werd achterdochtig over het kopen van een nieuw huis, omdat er zogezegd nooit geld was om iets te doen. Na een flinke woordenwisseling moest de moeder een droevige bekentenis doen. Zij en haar nieuwe partner hadden een stuk van de erfenis gejat en gebruikt om het huis mee te kopen.

De jongen was woedend. Hij had niet alleen zijn vader verloren, maar zo werd hem ook het recht op een opleiding ontzegd. Dit was immers de reden waarom zijn vader het geld aan zijn zoon had nagelaten. Maar dan volgde er nog een situatie waarmee de relatie met zijn moeder en stiefvader nog verslechterde.

Ruzie

Nadat ze naar het nieuwe huis verhuisd waren, was de ganse familie van zijn stiefvader in de nieuwe woning verzameld. Daar zouden ze het weekend spenderen. De jongen had daar niets van gezegd, tot maandagochtend. Hij ontbijt gemaakt voor hem alleen. Toen de stiefvader de keuken betrad, vroeg hij waarom hij ook niet voor de anderen iets had klaargemaakt.

De jongen antwoordde de partner van zijn moeder: “Ik moet er vandoor en loop het risico te laat te komen en jij bent er toch, je kunt het makkelijk zelf even doen.” De stiefvader schoot uit zijn sloffen en zei de jongen dat hij zo niet in zijn huis tegen hem mocht praten. “Toen hij tegen me zei dat ik in zijn huis niet op die manier tegen hem mocht praten, verloor ik mijn geduld. Ik schreeuwde tegen hem dat dit mijn huis was, omdat ze mijn geld hadden gestolen, en ik zorgde ervoor dat zijn hele familie me hoorde. Het resultaat was dat mijn moeder boos op me werd”, legde de jongen uit.

De andere gebruikers op Reddit staan aan zijn kant en vinden dat hij de situatie goed aanpakte. Ze adviseren hem om een advocaat onder de arm te nemen. Wat vind jij van de houding van deze moeder en stiefvader?

Viraal

Vrouw (45) moet naar verzorgingstehuis, maar man besluit wereld rond te reizen

koppel reist wereld rond

De toen 45-jarige Donna Fierlet kreeg dertig jaar geleden een hersenaneurysma. Haar wereld stortte compleet in. Dokters adviseerden haar man Andy om haar in een verzorgingstehuis te laten opnemen.

Dat weigerde hij. Andy wilde dit leven voor haar niet. Hij kende zijn vrouw door en door, en wist dat een verzorgingstehuis niets voor haar was.

Andy getuigde aan WTNH News 8: “Ik was niet van plan om dat te laten gebeuren, ik vertelde ze dat we een normaal leven zouden gaan leiden.”

Ondanks de adviezen van de artsen besloot Andy om samen met zijn vrouw de wereld rond te reizen. In de voorbije decennia hebben ze meer dan 20 landen en zeven continenten bezocht.

Andy legde uit aan CNN: “Ik beloofde haar de we een zo goed mogelijk leven zouden leiden.” Omdat Donna deels verlamd is, is ze aangewezen op een rolstoel. Die noemde ze Proud Mary, naar het nummer van Tina Turner.

Het stel leerde elkaar zestig jaar geleden kennen tijdens een dansfeest. Andy vroeg of ze een beetje kauwgom had. Haar gevatte antwoord: “Ga weg.” Hij zou echter nooit helemaal weggaan. Vijf jaar later trouwden ze. Ze kregen vier kinderen en wel twaalf kleinkinderen.

Andy zei: “Stap voor stap. Dat was het idee: om door te gaan met het leven, om met volle teugen te genieten van het leven.”

Toch geeft hij toe dat het niet altijd makkelijk is, maar door goed te plannen kunnen de meeste obstakels worden overwonnen. “Weet je, een heleboel dingen maken deel uit van de liefde. Het vergt gewoon geduld, begrip en hartelijkheid.”

Hun prachtige avontuur duurde tot het jaar 2019. Toen overleed Andy op 74-jarige leeftijd. Twee jaar later overleed Donna op 75-jarige leeftijd.

Dit stel laat zien dat een beetje tegenslag nog niet het einde hoeft te betekenen. Ze genoten tot op het laatste moment van elkaar en van het leven. Ondanks alle obstakels lieten ze het hoofd niet hangen en lieten ze zich niet afremmen door een beperking.

Deel dit prachtige liefdesverhaal met je geliefden.

Lees verder

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder
Advertisement

Trending