Connect with us

Viraal

Drie tieners laten alles vallen om vrouw met pech te helpen: duwen auto 9 kilometer

auto duwen

Ook jij bent je vertrouwen in de nieuwe generatie misschien verloren. Maar dan zal dit verhaal je misschien op andere gedachten brengen. Er zijn nog altijd jongeren die wel empathie hebben met hun medemens. Alles hangt gewoon af van de opvoeding. Aeron McQuillin, Billy Tarbett en Bailey Campbell twijfelden geen seconde om een vrouw in nood te helpen. Ze stond langs de kant van de weg met een defecte auto en had geen geld voor een sleepwagen. De vrouw had zich nooit kunnen inbeelden dat drie jongemannen haar zo goed zouden helpen.

De drie jongeren waren onderweg naar de winkel toen ze iets raars opmerkten. Aan de kant van de weg stond een dame naast haar auto waar rook uitkwam. Zonder aarzelen stopten de jongens, die wel iets van auto’s kenden, om de dame te helpen.

In een oogopslag konden ze gelijk de oorzaak van het probleem achterhalen: door een lekkage was de olie met de koelvloeistof vermengd. Moest de vrouw verder gereden zijn, had ze een enorm risico gelopen.

Zware klus

De vrouw kon zich geen takelwagen veroorloven, dus deden de jongens iets ondenkbaars. Ze stroopten de mouwen op en duwden de auto helemaal naar het huis van de vrouw. Maar de afstand tot het huis was wel negen kilometer. Het was dus helemaal geen eenvoudige klus om de auto thuis te krijgen.

Een voorbijganger kon zijn ogen niet geloven toen hij het opmerkelijke tafereel zag. Hij zag de jongens de auto duwen en eveneens hulp aan. Hij bleef achter de auto aanrijden om de weg te verlichten met de koplampen van zijn auto. Hoe zwaar de opdracht ook was, de jongen pakten het aan met de nodige zin voor avontuur. Het was voor hen net een wandeling in de natuur, terwijl ze naar de muziek van de radio in de auto luisterden.

Verhaal gaat viraal

De bestuurder van de auto die de weg verlichtte, deed later het verhaal op Facebook. Hij schreef: “Gisteravond, op weg naar huis van mijn werk, zag ik iemand vastzitten midden op een kruispunt met haar rokende auto. Ik heb het meegemaakt en het is echt verschrikkelijk. Dus ik remde af, en vroeg of alles in orde was. De arme vrouw had die auto pas zes weken en het leek erop dat ze al een nieuwe motor nodig had.”

De man vervolgt: “Vervolgens stopte een groep van 3 jongeren, ze zagen de auto en hielpen haar hem naar een nabijgelegen parkeerplaats te duwen. De bestuurster wist niet wat ze moest doen. Ze kon het zich niet veroorloven een sleepwagen te betalen en ze kon de auto daar niet achterlaten. Toen hoorde ik de jongens zeggen: ‘Zijn jullie klaar om te duwen?’ Ze konden deze vrouw daar niet achterlaten, dus duwden ze de auto van een vreemde met de hand… 9 km lang.”

De jongens zelf vinden niets heldhaftigs aan hun actie. Ze denken dat iedereen in hun plaats dit wel zou gedaan hebben. Maar toen het Facebookbericht viraal ging, werden ze overspoeld met felicitaties en dankbetuigingen. Ook wij kunnen alleen maar ons petje af doen voor de heldendaad van deze jongeren.

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder

Viraal

Jongen heeft prachtige reactie als meisje op de bus voor het eerst ongesteld wordt

schoolbus

Vele vrouwen herinneren zich hun eerste menstruatie nog alsof het gisteren was. Vooral dan de overvloed van emoties en verwarring die daarmee gepaard gaat. Sommige meisjes ervaren dit als een erg traumatische gebeurtenis. Daarbij komt dan nog eens de vrees om niet door anderen opgemerkt te worden.

Een moeder deelde in de Facebookgroep Gurgaon Moms onlangs de ervaring van haar jonge dochter.

Topper!

“Mijn dochter werd vandaag voor de eerste keer ongesteld op de bus onderweg naar huis … en een jongen een jaar ouder dan haar … die ze eigenlijk niet echt kent … nam haar even opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek op de achterkant van haar broek had en hij gaf haar zijn sweater om rond haar middel te binden zodat ze van de bus kon stappen … ze zei dat ze een beetje beschaamd was en aanvankelijk zei dat het oké was … maar de jongen drong aan en zei haar: ‘Ik heb zussen, maak je geen zorgen!’ Als je de moeder van deze jongen bent … Ik zou je graag willen bedanken en zeggen dat je hem goed opgevoed hebt! We horen vandaag zoveel slechte dingen over de jeugd, en ik wilde iets positief delen!”

De reactie van de jongen wordt nu wereldwijd geprezen. Deze jonge kerel geeft aan hoe het moet en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze jongen alle erkenning van de wereld verdient!

Lees verder

Trending