Connect with us

Viraal

Moeder bevalt op straat nadat haar water breekt als ze met 5 kinderen in de auto zit

bevalling

Bevallen is een van de mooiste, maar tegelijk ook een van de pijnlijkste momenten in het leven van een vrouw. De waarschijnlijke geboortedatum is doorgaans ruim bekend, maar toch blijft het eigenlijke moment altijd een grote verrassing. Voor Heather Skaats verliep het heel anders. Zij moest bevallen zonder aanwezigheid van een verloskundige of arts.

De uitgerekende datum was nog drie weken verwijderd, maar toen ze met haar vijf kinderen in de auto zat, staken plotseling de weeën de kop op. Ze had nooit verwacht dat ze midden op straat moest bevallen.

Dankzij de bevalling van haar zes kinderen (een van haar dochters is helaas op vierjarige leeftijd overleden aan kanker), had ze natuurlijk al de nodige ervaring. Wellicht kon ze om die reden het hoofd koel houden in deze uitdagende situatie.

Met de eerdere bevallingen in gedachten, dacht ze dat de eigenlijke bevalling nog minstens 8 tot 10 uur zou duren. Maar de moeder kon zich niet nog meer vergissen. De weeën begonnen weliswaar licht, maar werden plotseling heel hevig. Heather zat al in de auto en ze wist dat ze eigenlijk naar huis moest rijden. Daar zou ze bevallen in het water met behulp van een verlosdeskundige. Haar zoontje wilde absoluut de wereld zien, dus ze zou het nooit halen.

Heather legde de motor van de auto stil en stapte uit, nadat ze haar kinderen had gerustgesteld. Maar precies op dat ogenblik braken haar vliezen. De moeder getuigt wat er dan gebeurde: “Ik legde mijn hand daar neer en zijn hoofdje begon heel langzaam naar buiten te komen, met zijn lichaam. Ik hoefde niet eens te persen. Het ging erg snel. Ik was aan de telefoon met mijn man, Nick, en 20 seconden later zei ik zoiets als: ‘Hij is er!”

Heather wikkelde de pasgeboren baby meteen in een dekentje, drukte haar tegen de borst en op een of andere manier raakte ze veilig thuis. Ondertussen zaten haar kinderen geschokt op de achterbank, niet goed beseffende wat er zopas was gebeurd. Haar 13-jarige dochter hielp dan om de placenta onder de douche te verwijderen. Daarna was de verloskundige er om de nodige controles uit te voeren. Heather vertelt: “Ik denk dat thuisbevalling in het verleden me heeft geleerd om op mijn lichaam te vertrouwen. Het hele proces kennen heeft me echt geholpen.”

Hoedje af voor deze supermama!

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder

Viraal

Jongen heeft prachtige reactie als meisje op de bus voor het eerst ongesteld wordt

schoolbus

Vele vrouwen herinneren zich hun eerste menstruatie nog alsof het gisteren was. Vooral dan de overvloed van emoties en verwarring die daarmee gepaard gaat. Sommige meisjes ervaren dit als een erg traumatische gebeurtenis. Daarbij komt dan nog eens de vrees om niet door anderen opgemerkt te worden.

Een moeder deelde in de Facebookgroep Gurgaon Moms onlangs de ervaring van haar jonge dochter.

Topper!

“Mijn dochter werd vandaag voor de eerste keer ongesteld op de bus onderweg naar huis … en een jongen een jaar ouder dan haar … die ze eigenlijk niet echt kent … nam haar even opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek op de achterkant van haar broek had en hij gaf haar zijn sweater om rond haar middel te binden zodat ze van de bus kon stappen … ze zei dat ze een beetje beschaamd was en aanvankelijk zei dat het oké was … maar de jongen drong aan en zei haar: ‘Ik heb zussen, maak je geen zorgen!’ Als je de moeder van deze jongen bent … Ik zou je graag willen bedanken en zeggen dat je hem goed opgevoed hebt! We horen vandaag zoveel slechte dingen over de jeugd, en ik wilde iets positief delen!”

De reactie van de jongen wordt nu wereldwijd geprezen. Deze jonge kerel geeft aan hoe het moet en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze jongen alle erkenning van de wereld verdient!

Lees verder

Trending