Connect with us

Viraal

Kind laat puppy in kartonnen doos met briefje achter bij deur en rent weg

hondje in doos

Hoewel honden vaak cadeau worden gedaan, zijn ze geen speelgoed. Een hond heeft veel liefde en aandacht nodig, en ze worden een echt gezinslid. Sommige kinderen beseffen dit veel beter dan volwassenen, zeker als hun eigen gezinssituatie niet goed is. Dat is ook wat de kleine Snowflake overkwam.

Een conciërge van een school vond op een avond bij de ingang een kartonnen doos met een puppy van enkele weken erin. Bij de doos zat ook een velletje papier, duidelijk geschreven door een nog jong kind.

hond in doos

Het hondje werd gevonden bij een school in Detroit. De conciërge hoorde geklop en ging kijken. Toen hij uit het raam zag, zag hij een kind wegrennen. Bij de ingang trof hij dan een kartonnen doos aan met een hondje erin.

In het handgeschreven briefje stond: “Het spijt me dat hij geen thuis heeft, het is koud, daarom geef ik het aan jou. Zoek alsjeblieft een nieuw huis voor hem. Dank je wel.”

hond bij pleeggezin

Naast het hondje lagen er in de doos ook nog een dekentje, enkele speeltjes en een beetje hondenvoer. Het kind had duidelijk begrepen dat het niet voor de hond kon zorgen en dat hij meer competente baasjes moest zoeken. Best een wijze beslissing voor een kind van wellicht nog geen tien jaar oud.

De conciërge belde meteen een lerares van de school op die bekendstond vanwege haar passie voor honden. Zij nam het hondje meteen onder haar hoede. De vrouw kon haar echter niet langer houden en contacteerde daarom Detroit Pet Crew Dog Rescue.

hond in pleeggezin

Aanvankelijk was de hond met geen stokken uit de doos te krijgen. Maar uiteindelijk konden de vrijwilligers toch haar vertrouwen vinden. Nadat ze de nodige zorgen had gekregen, vond ze een pleeggezin. Snowflake is echter nog niet geadopteerd. “We weten nooit echt wat het verhaal is van deze honden. Dus om veiligheidsredenen brengen we het in een pleeggezin onder, wachtend op iemand die uiteindelijk naar voren komt en zegt: ‘Hé, dat is mijn verloren puppy. Ik wist niet wat er met hem gebeurd was: hij was uit de tuin ontsnapt.’ En misschien pakte de jongen hem op en was het enige wat hij kon doen, het in een doos doen en mee naar school nemen.”

We zijn er zeker van dat dit schattige hondje een mooi en liefdevol adoptiegezin zal vinden!

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder

Viraal

Jongen heeft prachtige reactie als meisje op de bus voor het eerst ongesteld wordt

schoolbus

Vele vrouwen herinneren zich hun eerste menstruatie nog alsof het gisteren was. Vooral dan de overvloed van emoties en verwarring die daarmee gepaard gaat. Sommige meisjes ervaren dit als een erg traumatische gebeurtenis. Daarbij komt dan nog eens de vrees om niet door anderen opgemerkt te worden.

Een moeder deelde in de Facebookgroep Gurgaon Moms onlangs de ervaring van haar jonge dochter.

Topper!

“Mijn dochter werd vandaag voor de eerste keer ongesteld op de bus onderweg naar huis … en een jongen een jaar ouder dan haar … die ze eigenlijk niet echt kent … nam haar even opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek op de achterkant van haar broek had en hij gaf haar zijn sweater om rond haar middel te binden zodat ze van de bus kon stappen … ze zei dat ze een beetje beschaamd was en aanvankelijk zei dat het oké was … maar de jongen drong aan en zei haar: ‘Ik heb zussen, maak je geen zorgen!’ Als je de moeder van deze jongen bent … Ik zou je graag willen bedanken en zeggen dat je hem goed opgevoed hebt! We horen vandaag zoveel slechte dingen over de jeugd, en ik wilde iets positief delen!”

De reactie van de jongen wordt nu wereldwijd geprezen. Deze jonge kerel geeft aan hoe het moet en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze jongen alle erkenning van de wereld verdient!

Lees verder
Advertisement

Trending