Connect with us

algemeen

Moeder biecht op dat haar gezin geen wc-papier meer gebruikt: ‘Besparen’

wc-papier besparen

Een huishouden runnen is een grote uitdaging, en het brengt ook heel wat kosten met zich.

 

 

 

 

 

 

 

Ouders moeten rekening houden met alle behoeftes van de gezinsleden en ook het financiële plaatje moet kloppen. Soms zijn er ook onvoorziene kosten die roet in het eten gooien. Tel daar de huidige inflatie bij en je weet dat we tegenwoordig manieren moeten vinden om te besparen. Deze moeder vond een manier om te besparen op wc-papier.

Amber Allen en haar man Joseph zijn de ouders van drie kinderen. Onlangs besloten ze om geen wc-papier meer te gebruiken. Inderdaad, dat lees je goed.

De moeder legt ook de reden van hun beslissing uit. “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer. De keuze kwam er om verschillende redenen.

Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en we moesten dus besparen. Ik ben minder gaan shoppen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond en toen kreeg ik een ingeving.

Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien. Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we zeiden dat het beter was om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”

toiletpapier

Mooie besparing

Amber verduidelijkt dat ze sindsdien heel wat bespaarden. “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard. Ik moet echter bekennen dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten.

We hadden ook gedacht om ‘neem je rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar het leek ons ​​onbeleefd.”

Het is niet altijd even aangenaam om stof te gebruiken en het telkens te moeten wassen, maar toch gaan ze nog even door.

Wat vind jij van hun alternatief voor wc-papier? Zou ook jij overwegen om te besparen op toiletpapier?