Connect with us

Viraal

Zoon wordt wakker uit coma en vertelt mama dat hij ongeboren kindjes zag

coma

Als moeder je kinderen verliezen in een auto-ongeluk is zowat het ergste wat iemand kan overkomen. Zo’n traumatische gebeurtenis slaat littekens voor het leven en is iets wat je nooit meer te boven komt. Een Amerikaanse moeder, Julie Kemp, maakte jaren terug iets vreselijks mee. Ze kreeg twee miskramen, maar verloor ook haar man tijdens een ongeluk. Haar zoontje van acht is op miraculeuze wijze gered.

Tijdens een auto-ongeluk kwam haar man om het leven en raakte haar zoon Landon ernstig gewond. Op dat moment was de jongen acht jaar oud. Per toeval ontdekten de hulpverleners dat er in het schroot nog een jongetje gekneld zat. Hij is met zware hoofdletsels overgebracht naar de intensive care van het ziekenhuis.

Landon lag twee weken in coma en zijn leven hing aan een zijden draadje. De dokters hadden weinig hoop en bereidden de moeder alvast voor op het ergste. Kemp onthult: “Ze vertelden me dat als hij het al zou overleven, dat hij dan voor altijd kind zou blijven. Hij zou dan nooit meer kunnen praten of lopen. Wanhopig zei ik dat ik mijn kind liever had zoals hij was, dan hem voor altijd kwijt te moeten zijn.”

Maar twee weken later gebeurde er een wonder. Landon ontwaakte uit zijn coma, en had geen blijvende hersenschade opgelopen. Maar wat hij toen tegen zijn moeder vertelde, bezorgde haar kippenvel.

Julie had haar zoontje gevraagd of hij wist waar zijn papa was. Toen antwoordde hij als bij verrassing: “Ik wilde Landon niet meer kwetsen en toen vroeg ik aan hem: ‘Weet je waar je vader is’ waarop hij zei:’Ja ik weet waar hij is, hij is in het paradijs. Trouwens, dat wilde ik je nog zeggen. Ik heb ook je twee andere kinderen gezien…”

De moeder trok bleek weg. Over welke kinderen had haar zoon het? En dan begon het haar te dagen. Landon had het over de twee kinderen die nooit geboren werden vanwege de miskramen.

Dan vervolgde Landon. “Ik wist dat ze mijn kleine broers waren, ook al had niemand me er ooit over verteld. Het enige wat ik weet, is dat ze in het paradijs zijn. Ben je daar dan niet blij mee?”

Sinds dat moment doen ze er alles aan om ook andere ouders te steunen die plotseling hun kinderen verloren. Dat doen ze door Landon zelf aan het woord te laten over zijn ervaring. De pijn van het verlies wordt volgens hen verzacht door het hiernamaals, waar uiteindelijk iedereen elkaar weer ontmoet in vrede en vreugde.

Of je nu al of niet gelovig bent, feit is wel dat dit verhaal over het paradijs en zijn ongeboren broertjes ons kippenvel bezorgde.

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder

Viraal

Jongen heeft prachtige reactie als meisje op de bus voor het eerst ongesteld wordt

schoolbus

Vele vrouwen herinneren zich hun eerste menstruatie nog alsof het gisteren was. Vooral dan de overvloed van emoties en verwarring die daarmee gepaard gaat. Sommige meisjes ervaren dit als een erg traumatische gebeurtenis. Daarbij komt dan nog eens de vrees om niet door anderen opgemerkt te worden.

Een moeder deelde in de Facebookgroep Gurgaon Moms onlangs de ervaring van haar jonge dochter.

Topper!

“Mijn dochter werd vandaag voor de eerste keer ongesteld op de bus onderweg naar huis … en een jongen een jaar ouder dan haar … die ze eigenlijk niet echt kent … nam haar even opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek op de achterkant van haar broek had en hij gaf haar zijn sweater om rond haar middel te binden zodat ze van de bus kon stappen … ze zei dat ze een beetje beschaamd was en aanvankelijk zei dat het oké was … maar de jongen drong aan en zei haar: ‘Ik heb zussen, maak je geen zorgen!’ Als je de moeder van deze jongen bent … Ik zou je graag willen bedanken en zeggen dat je hem goed opgevoed hebt! We horen vandaag zoveel slechte dingen over de jeugd, en ik wilde iets positief delen!”

De reactie van de jongen wordt nu wereldwijd geprezen. Deze jonge kerel geeft aan hoe het moet en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze jongen alle erkenning van de wereld verdient!

Lees verder
Advertisement

Trending