Connect with us

BN'ers

Zien: Marieke Elsinga heeft heel veel zin na periode zonder hoogtepunten

Na een lange periode zonder al te veel hoogtepunten is Marieke Elsinga weer klaar om ertegenaan te gaan. En daar heeft ze bijzonder veel zin in.

Het is alweer een flinke tijd geleden dat Marieke helemaal los kon gaan op camera. Dat heeft er mee te maken dat ze enige tijd terug een burn-out heeft gekregen. Daardoor moest Marieke stoppen met alle dingen die ze wel heel erg leuk vindt om te doen, maar die haar simpelweg gewoon te veel energie kosten. Na haar burn-out was Marieke uit de roulatie, geen televisie programma’s en radio uitzendingen meer voor de knappe presentatrice. Nu begint ze langzaam terug te komen tot haar oude ritme. De opnames van Fout Maar Goud, een nieuwe RTL-spelshow, zijn begonnen en Marieke lijkt weer heel veel pret te hebben. In de kleedkamer merkte ze al hoeveel zin ze eigenlijk had in haar eerste media-klus sinds tijden.

Marieke straalt weer achter de schermen
Het is dus alweer even geleden dat Marieke achter de schermen bij een televisieprogramma heeft gezeten. Maar de knappe brunette heeft er niet minder zin in gekregen. Integendeel, ze staat namelijk te popelen om weer aan de slag te gaan met haar eerste televisieklus sinds tijden. En daarom deelt ze ook heel vrolijk alle belevingen achter de schermen. Dan kunnen haar volgers zien hoe blij Marieke is om weer aan het werk te zijn. Daar worden ze enthousiast van, waardoor ze Marieke aan gaan moedigen, waardoor zij nog meer zin krijgt om aan het werk te gaan. Het levert een mooi stukje support op voor de presentatrice, die eerst weer moest leren om plezier te hebben in haar werk. Dat lijkt ze aan de foto’s te zien volledig te hebben teruggevonden.

Marieke ziet er goed uit, terug op de buis
Het doet je toch goed, om Marieke Elsinga terug te zien op de Nederlandse televisie. De brunette met de vlotte babbel hoort gewoon thuis op een scherm. Dat voel je aan alles. Het is daarom ook heel fijn dat Marieke haar plekje weer heeft gevonden. Ze heeft inmiddels een deel van haar werk weer kunnen hervatten en besluit om langzaam, beetje bij beetje, haar werkzaamheden weer op te pakken. Zo voorkomt ze namelijk een nieuwe burn-out. Marieke doet heerlijk alles in haar eigen tempo en kiest de klussen uit die ze leuk vindt en waar zij energie van krijgt.

Marieke straalt weer als vanouds
Ze is misschien nog niet helemaal zo fit als vroeger, maar Marieke straalt wel weer. En dat is gewoon heel erg fijn om te zien. Marieke krijgt weer plezier en energie uit haar werk en dat is het allerbelangrijkste. In de tussentijd is ze gelukkig haar volgers niet vergeten. Die blijft ze op de hoogte houden van de belangrijkste momenten in haar leven. Dus zelfs nu Marieke nog niet zo veel aan het werk is, hoef je niks van haar te missen. Marieke blijft ondanks alles doorgaan met het plaatsen van leuke foto’s en video’s. Hopelijk is ze snel helemaal beter en kan je Marieke gewoon weer overal aanschouwen.

Lees verder

BN'ers

Ouders school Dré willen klacht indienen tegen Monique

Monique Westenberg

De ouders van de andere kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, waar de kleine Dré naartoe gaat, zijn razend op Monique. De blondine post immers constant foto’s van de klasgenootjes op Instagram en daar zijn de ouders niet blij mee. “Ze willen een klacht indienen bij de school”, weet Yvonne Coldeweijer.

Monique brengt haar eigen zoontje niet meer herkenbaar in beeld, maar de andere kinderen van de school wel. Bij zowat ieder schoolfeestje post de blondine de foto’s op Instagram.

De andere ouders vinden het niet nodig dat hun kinderen op de sociale media verschijnen. Het feestje van vorig weekend is voor de ouders de druppel.

Yvonne Coldeweijer meldt: “Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.” Yvonne zegt dat de ouders een klacht zullen indienen. “Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Lees verder

BN'ers

Net binnen: Wesley Sneijder met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is zondag opgenomen in het ziekenhuis met klachten op de borst. Dat meldt Yvonne Coldeweijer. Zijn broer Rodney geeft een update over zijn toestand.

Wesley Sneijder en zijn omgeving sloeg de angst letterlijk om het hart. De ex-voetballer had klachten op de borstkas en is daarom in het ziekenhuis opgenomen.

Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws op Instagram: “Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas.”

Het is niet duidelijk of hij zichzelf heeft aangemeld of hij met de ambulance is afgevoerd. Evenmin is geweten of hij inmiddels ontslagen is. Hij kreeg naar verluidt steun van een bijzonder persoon. Yolanthe zou ook bij het ziekenhuis opgemerkt zijn.

Reactie broer Rodney

Broer Rodney reageert nu ook op het nieuws van de ziekenhuisopname. “Niks aan de hand”, laat hij weten.

Lees verder

BN'ers

Presentator Luuk Dresen (27) plotseling overleden

Luuk Dresen

Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden op 27-jarige leeftijd. Het verschrikkelijke nieuws is bekendgemaakt op de sociale media. Luuk was onder andere presentator van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Zijn nabestaanden laten via Instagram weten: “In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap.”

Het bericht vervolgt: “Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen.”

Noodlottig ongeval

Manager Cyriel Marijnissen laat aan AT5 weten dat Luuk gestorven is naar aanleiding van een noodlottig ongeval. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Marijnissen prijst het grote talent van Luuk. “Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Dresen (@luukdresen)

Lees verder
Advertisement

Trending