Connect with us

BN'ers

Frans Bauer emotioneel over zijn vrouw Mariska: “Dit was mijn grootste angst.”

“Hij is de koning van het feest en viert het leven.” Frans Bauer (48) zingt het in zijn nieuwe nummer, maar de ambiance is doorspekt met een levensles. “Na het herseninfarct van mijn grote liefde eerder dit jaar is succes als artiest mij minder waard”, zegt hij.

Een jaar lang zal zijn Mariska (46) moeten revalideren. De charmezanger blikt in dit interview terug op de moeilijke maanden die z’n gezin doormaakte. “Zij is de rots in ons gezin, alles draait rond haar.”

Het gaat goed met Mariska Bauer, de vrouw van zanger Frans Bauer. Dat vertelde ze aan Jeroen van der Boom in het programma Hoge Bomen. Ze werd begin dit jaar getroffen door een herseninfarct.

Maar ze mag sinds een paar dagen weer autorijden, vertelde Mariska vol trots. “Ik heb geen restverschijnselen. Ben wel snel moe en kan slecht tegen prikkels”, zei ze verder.

Aan Van der Boom vertelden Frans en Mariska wat er op 4 januari, de dag van het herseninfarct gebeurde. Frans vertelde dat Mariska anders ging praten. “Ik merkte dat ze naar dronkenmansgelal ging.”

Hij begreep meteen dat het niet goed zat. Mariska daarentegen dacht in eerste instantie dat ze iets verkeerds gedronken had.

‘Mijn armen doen het gelukkig weer’
Nu, ruim een maand later, is de ergste schrik verdwenen bij het paar. “Mijn armen en benen doen het gewoon weer”, zei Mariska. “Ik doe het rustig aan. Ik was een bezige bij, maar nu een rustige vlinder.”

Verder vertelde ze dat ze het gevoel had dat haar hoofd soms vol met watten zit. “Alles wat ik doe is heel vermoeiend, maar ik ben er nog. Iedere stap die ik nu zet is een stap vooruit.”

Frans is opgelucht dat het allemaal redelijk goed is afgelopen. “Je houdt er geen rekening mee dat zoiets bij jouw gezin kan voorkomen”, zei hij. Omdat Mariska in het huishouden wegviel, moest de zanger veel taken overnemen. Daardoor heeft hij nog meer bewondering voor zijn vrouw gekregen, zegt hij zelf.

Lees verder

BN'ers

Heftig: ‘Catherine Keyl met spoed naar het ziekenhuis’

In weekblad Story verteld Catherine Keyl dat ze thuis een enorme doodsmak heeft gemaakt.

Catherine wilde een zware boodschappentas naar boven tillen, maar dat ging helemaal mis. Catherine struikelde en raakte daardoor behoorlijk gewond. Ze kon niet meer zelf opstaan en moest de hulp van de buurman inroepen.

Catherine had veel pijn maar besloot niet naar de dokter te gaan en pas te wachten tot de volgende dag. Ze zegt er zelf het volgende over:

,,De dag erna ben ik wel gegaan, omdat ik voelde dat er toch een arts naar moest kijken. Daar kreeg ik wel een standje. Want wat blijkt: boven de veertig moet je bij een val op je hoofd binnen 48 uur een scan krijgen. Om te kijken of je bijvoorbeeld niet door een TIA bent getroffen. Dat wist ik niet”

,,En ik had dus een gekneusd borstbeen en een gebroken rib. Dat is best pijnlijk. Dus rust houden was beslist nodig.”

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons niet trots op vaderland: ‘Het Nederlands is niet vrijwillig mijn moedertaal!’

Op Twitter beweerde Sylvana Simons onlangs dat het Nederlands ‘onvrijwillig’ haar moedertaal is. Ze valt daarmee een andere twittergebruiker bij, die stelt: “We’ve been colonised and displaced by the state!“ De Amsterdamse politica Sylvana Simons stelt vandaag op social media dat het Nederlands weliswaar haar moedertaal is, maar niet uit vrije keuze. “Niet vrijwillig, maar ja, inderdaad. Hoezo?” Aldus de tekst van de oprichtster van BIJ1. De opmerking van het gemeenteraadslid volgt op een opmerking van een Twittergebruiker met een Surinaamse vlag in zijn bio, die een onprettige ervaring had op Zoom, een app voor videovergaderingen. Deze “@Bruinmang” beschrijft het incident als volgt:

“Een Nederlandse docent van mijn werkgroep zoom-meeting really just flipped a “is Nederlands jouw moedertaal?” on me. Sir, we’ve been colonised and displaced by the state ✌🏾”

Waarna Sylvana Simons dus haar opmerking maakt over het onvrijwillige karakter van het Nederlandse als moedertaal, waarna ze daar nog aan toevoegt: “Voor de volgende keer,” met een knipoog bestemd voor de volgende keer ‘Bruinmang’. Deze antwoordt: “Exact! We zijn moe. Kolonialisme is zogenaamd voorbij en vermeend een “old-topic”, maar het heeft zoveel impact op het postkoloniale denken.” Die laatste tweet kreeg een hartje van Sylvana.

Lees verder

BN'ers

Zien: ‘Roxeanne Hazes stuurt p!kante filmpjes naar vriend’

Roxeanne Hazes deinst niet terug van pikante foto’s. Zo deelt ze vaker gewaagde kiekjes van zichzelf op Instagram. Maar ook haar vriend krijgt zo nu en dan iets doorgestuurd. En die beelden liegen er niet om…

Roxeanne heeft een pikant filmpje op Instagram gedeeld. Ze laat weten dat ze dit soort filmpjes normaalgesproken naar haar vriend Erik Zwennes stuurt.

‘Heet’
,,De dingen die ik naar mijn vriend verstuur zijn zo heet”, schrijft Roxeanne bij het filmpje. Ze draagt een kort jurkje waar haar figuur goed zichtbaar in is. Daarna draait ze zich om en laat haar billen zien.

Het is geen geheim dat Roxeanne graag haar prachtige lijf laat zien. De zangeres deelt vaker foto’s op Instagram wanneer ze bijvoorbeeld alleen een bikini draagt. Ook poseerde ze halfnaakt in de LINDA.

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze destijds. En Roxeanne mag er zéker zijn: keer op keer wordt ze niet alleen door haar vriend overladen met complimenten, maar ook door haar volgers.

Lees verder
Advertisement

Trending