Connect with us

BN'ers

Zien: Schokkende eerste aflevering Ewout: ‘Zou verboden moeten worden’

Maandagavond werd de eerste aflevering van het nieuwe programma ‘Ewout’ uitgezonden en die was op zijn zachtst gezegd spraakmakend. In de uitzending duikt presentator Ewout Genemans (36) in de wereld van Nederlanders die plastische chirurgie laten uitvoeren in het buitenland. Het leverde schokkende beelden op, zo vinden veel kijkers.

”Ik vind dat dit soort programma’s verboden moeten worden. Ik werd er onpasselijk van”

Ewout ziet dat vooral jonge vrouwen beauty-ingrepen ondergaan onder de druk van social media. De presentator kijkt een week lang mee bij de organisatie iMed, een bemiddelaar tussen arts en patiënt die naast het persoonlijk begeleiden van de patiënt naar de operatiekamer, ook hotel en vervoer regelt.

Deze vrouwen reizen steeds vaker af naar Turkije, om tegen een scherpe prijs cosmetische ingrepen te ondergaan. Zo ook de twintigjarige Dania, die daar kwam voor een Brazilian buttlift, ofwel bilvergroting. Wat opviel: Dania moest direct contant betalen en een hele stapel papieren ondertekenen.

Er zitten grote risico’s aan de ingreep en het flink mis kan gaan, maar dat weerhoudt haar er niet van om de risicovolle operatie te ondergaan.

Door de bijzondere gang van zaken en de schokkende beelden, hadden veel kijkers geen goed woord over voor de organisatie. Iemand schrijft bijvoorbeeld: ‘In één woord: afschuwelijk.’

Een kijker vindt de beelden zelfs zo heftig dat ze vindt dat dit soort programma’s van de buis gehaald moeten worden: ‘Ik vind dat dit soort programma’s verboden moeten worden. Ik werd er onpasselijk van. Aan alle jonge meisjes: je bent mooi zoals je bent.’ Iemand anders herinnert mensen eraan blij te zijn met je eigen lichaam: ‘Wat ben ik blij met mijn spekjes en love handles! Hier moet ik het mee doen.’

Hieronder lees je meer reacties.

 

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending