Connect with us

BN'ers

Erica Terpstra bevestigt wangedrag: ‘Ik was heel boos bij Humberto Tan!’

Erica Terpstra bevestigt dat ze zich heeft misdragen achter de schermen bij Humberto Tan. Ze was woest omdat zijn studio niet rolstoelvriendelijk is. “Ik werd gewoon echt een beetje boos.”

Als de camera’s aanstaan doet Erica Terpstra altijd net alsof ze een soort positiviteitsgoeroe is, maar achter de schermen bij de talkshow van Humberto Tan heeft ze zich van een heel andere kant laten zien. Dennis Schouten, die ook te gast was bij Humberto, heeft daarover uit de school geklapt. En Erica kan niet anders dan het bevestigen.

Woeste Erica
Erica erkent bij RTL Boulevard dat ze woest was. “Ik hoorde vlak voor de opname: ‘Goh, we kunnen met je rolstoel niet op het podium, dus misschien moet je ergens anders worden gepositioneerd.’ Dat was zó’n teleurstelling en dan blijkt dat je daar toch nog niet de humor van in kan zien. In tegendeel. Ik werd gewoon echt een beetje boos.”

Klopt het dat ze iedereen verrot heeft gescholden? “Ik was gewoon not amused. Ik heb wel gezegd: ‘Ja, jongens, ik ga daar niet zitten in dat hoekje. Dat doe ik niet.’”

Somber
Door haar operaties heeft Erica nou eenmaal een zware periode achter de rug, zo verontschuldigt ze zich. “Dan zie je ook hoe kwetsbaar je bent en hoe weinig je kan hebben als iets helemaal tegenzit. 24 uur per dag heb je geen regie meer over je eigen leven. Op een gegeven ogenblik was ik zó somber dat ik bijna niet meer ophield met huilen.”

“Ik ben blij dat het nu weer de goede kant op gaat. Ik kan echt zeggen: het duurt nog een poosje, maar ik mag weer naar buiten, ik kan weer naar buiten, ik ga weer naar de fysiotherapie en ik voel me helemaal top.”

Respectloos
RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland vindt het respectloos dat Dennis Erica heeft ontmaskerd. “Ik vind het vrij respectloos van Dennis Schouten dat als een vrouw van 78 daar nog niet zo gelukkig mee is – wat ik me heel goed kan voorstellen – om haar dan een wijf te noemen… Dat gaat mij echt een stapje te ver.”

Collega Marc van der Linden: “Maar: respect en Dennis Schouten?”

Bridget: “Ja, misschien is dat ook helemaal geen combinatie die lekker gaat. Daar heb jij weer gelijk in, Marc.”

Nep
Tja, heel respectvol is Dennis niet geweest over de 78-jarige Erica, maar iedereen de huid vol schelden achter de schermen van Humberto is nou ook niet bepaald respectvol.

Wat Dennis vooral heeft gedaan is weer eens aantonen hoe ongelooflijk nep de tv-wereld is. Erica een positiviteitsgoeroe? Als ze ergens een cameralampje ziet branden, ja.

Continue Reading

BN'ers

Genieten hoor! Dochter van ex-bondscoach Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s:

Beau de Boer is de dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ-speler Calvin Stengs. Op Instagram deelt ze graag heerlijke foto’s. In bikini. Die willen we graag met delen met de rest van de wereld.

Echte mannen maken dochters, zal Frank de Boer regelmatig zeggen tegen zijn vrienden. Hij heeft er drie en een van hen is Beau de Boer. Dat ze de dochter is van een van de meest succesvolle voetballers die Nederland ooit heeft gekend, is te zien aan haar gedrevenheid in het handbal.

Ze behoort tot de grootste talenten in de Eredivisie, speelt al mee met het eerste van landskampioen VOC Amsterdam en komt uit voor Jong Oranje. “Mijn vader zegt wel eens het nodige tegen mij. Hij voorziet mij van tips. Daar kan ik wel wat mee, vind ikzelf. Bij ons thuis wordt sowieso veel over sport gesproken. Zo vreemd is het niet natuurlijk als je inmiddels verschillende topsporters in de familie hebt”, zei Beau de Boer onlangs in De Telegraaf, met natuurlijk een knipoog naar Calvin Stengs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

Continue Reading

BN'ers

ZIEN: Dennis Schouten onthult affaire tijdens Expeditie Robinson!

Dennis Schouten heeft in een nieuw interview een schokkende onthulling gedaan. De presentator zou namelijk tijdens de opnames van Expeditie Robinson niet hebben stilgezeten wat betreft intimiteit en zelfs een affaire hebben gehad.

Affaire
Dennis is altijd heel open geweest over zijn s*ksleven, en ook nu doet hij in een kort vragenrondje van De Telegraaf een boekje open over een affaire die hij had tijdens het programma.

Op de vraag met wie hij de beste band mee heeft opgebouwd op het eiland, antwoordt hij “Sandra Ysbrandy”, een 52-jarige TV-kok. Ook voegt Dennis eraan toe dat de twee een affaire hebben gehad. “Je hebt veel affaires gehad” zegt Jeroen Holtrop, maar volgens Dennis klopt dit niet. “Nee, op dat eiland maar één. Met Sandra.”

Famke Louise
Jeroen had het echter over iets heel anders. Namelijk over zijn bedervaring met Zangeres Famke Louise wat de presentator laatst onthulde.

“Nou…” zegt Dennis ongemakkelijk, en wordt dan ineens gebeld. “Saved by the bell” lachen ze beiden.

Continue Reading

BN'ers

Bram Moszkowicz waarschuwt André Hazes jr.

Bram Moszkowicz denkt dat André Hazes jr. er niet verstandig aan doet om een rechtszaak te beginnen tegen showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde.

André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen zijn het helemaal zat dat er ook mensen zijn die hen níet bejubelen. Hun woede is met name gericht op Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde bekende mensen becommentarieert. Zij bracht maandag als eerst naar buiten dat Sarah zich heeft laten opnemen in een kliniek.

André ziet af van stappen
Zelf zinspeelde Yvonne er aanvankelijk op dat Sarah zou zijn teruggevallen in haar cocaïneverslaving, maar volgens André’s manager betreft het slechts psychologische bijstand. Sarah zou de druk van de media niet aankunnen. André en Sarah zijn zó boos dat Yvonne een terugval suggereerde, dat ze overwogen om naar de rechter te stappen.

Daar is André nu op teruggekomen. “Wat Sarah en Andre gisteren gepost hebben is allesomvattend geweest. We focussen op de positieve dingen en de aankomende versoepelingen”, heeft zijn management laten weten aan Shownieuws.

Albert hekelt Alberta
Shownieuws-ster Albert Verlinde hekelt zijn vrouwelijke evenknie Alberta. “Het zijn insinuerende dingen waar je op een gegeven moment van denkt: moet je daar niet gewoon een zaak van maken? Ook Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant.”

“Ik heb gisterenavond dus ook aan André Hazes gevraagd van: ‘Ga je er iets aan doen? Ga je naar de rechter?’ Hij denkt daar wel over na bij tijd en wijlen, maar hij zet niet door. Nou dacht ik: nu zit meester Moszkowicz hier! Heeft het kans van slagen of is het allemaal te vaag?”

Smaad en laster
Bram Moszkowicz daarop: “Nou, zo vaag is het niet, hè? Want er werd toch eigenlijk geïnsinueerd of gesuggereerd dat die vrouw aan de drugs zou zitten. Zo mag ik het toch wel opvatten. Zo zou iedereen het hebben opgevat. Het is gewoon laster en smaad als het niet zo is.”

Hij denkt dat het verstandig is dat André niet doorzet. “Ik begrijp meneer Hazes ook wel weer, want op het moment dat je een kort geding zou aanspannen krijg je alle aandacht. Die afweging maak je als advocaat met je cliënt. Van: ‘Het kan, we winnen waarschijnlijk ook, maar denk er wel aan: alles wat wordt gezegd, wordt nog eens honderdmaal vergroot.’”

Pyrrusoverwinning
André zou best kunnen winnen, maar dat zou dan wel een pyrrusoverwinning zijn, aldus Bram. Dat is een overwinning die zoveel inspanning kost dat ze dezelfde uitwerking heeft als een nederlaag. “Ook alle mensen die nu níet hebben gelezen wat die Yvonne hoe-ze-ook-heet suggereert, gaan het dan wél lezen.”

En daar is André best een beetje bang voor, denkt Privé-baas Evert Santegoeds. “André heeft al een ervaring. Toen hij nog met Bridget was en de Privé aanpakte, kwam er tijdens die rechtszaak nog veel meer naar boven dan er eigenlijk in het verhaal stond.”

Continue Reading
Advertisement

Trending