Connect with us

BN'ers

Sterkte: Flinke tegenslag voor Rob de Nijs! ‘Is het klaar met de zanger?’

Dat zijn geplande theatertournee niet doorging is voor Rob de Nijs een enorme financiële tegenvaller. De zanger was vroeger niet bepaald spaarzaam en had er nu graag voor gezorgd dat het zijn jongste zoon Julius straks aan niets ontbreekt. Rob heeft daar echter een oplossing voor gevonden.

Rob de Nijs heeft niet het idee dat hij nog met een groots concert komt. De 78-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, had anderhalf jaar geleden plannen om nog één keer een theatertournee te doen om afscheid van zijn fans te nemen. Maar vanwege corona werd zijn gehele tour afgelast.

Perfectionistisch

Vorig jaar werd nog gekeken of hij in Koninklijk Theater Carré een concert zou kunnen geven of in het Amsterdamse Concertgebouw. Maar de kans dat dat gaat gebeuren, acht de zanger steeds kleiner. ‘Willen wel, kunnen is de grote vraag,’ vertelt hij in een interview met Trouw. Tijdens dat gesprek blijkt dat Rob ook steeds meer moeite heeft met het vinden van woorden. Een gevolg van zijn Parkinson, zegt hij. Omdat hij perfectionistisch is, weet hij niet of een afscheidsconcert ervan komt. ‘De vraag is: heb ik energie genoeg? Het is een energievretend iets, dat Parkinson, je bent heel gauw moe. En een concert geven is geen sinecure, het eist veel van je energie. Zoals het nu is, zou ik zeggen: dat kan ik niet.’

Miljonair

Zijn omgeving, waaronder zijn echtgenote Henriëtte, hoopt dat Rob nog een of twee keer mag optreden. Maar voor de zanger zelf is het nu niet zijn grootste streven. Liever is hij bezig met de financiële nalatenschap voor Henriëtte en hun zoontje Julius (9). Hoewel Rob een carrière van bijna zestig jaar heeft, is hij niet de miljonair die veel jongere collega’s als André Hazes, Frans Duijts, René Froger, Tino Martin en Marco Borsato wel zijn. Vooral in zijn jongere jaren gaf Rob geld uit als water. Aan motoren, kleding, het kon niet op. Echt sparen deed hij nooit. ‘Ik ben altijd verzot geweest op mooie kleding,’ vertelde hij eerder aan PS Het Parool. ‘Gaultier, Yamamoto. Mijn collega’s? Die deden dat niet, nee. Die gingen naar Tip de Bruin. Ook leuk. Maar goed, ik heb er ook veel te veel geld aan uitgegeven.’

Huizen

Aan de verkoop van huizen heeft Rob ook niet veel verdiend. Na zijn scheiding van Belinda Meuldijk huurde hij langere tijd een huis in Wekerom. Zeven jaar geleden kocht hij met Henriëtte in Bennekom een luxe vrijstaande woning voor 675.000 euro. Destijds staken ze er bijna een ton aan eigen geld in. De laatste jaren leefde het gezin zuinig. Rob trad regelmatig op en op advies van Henriëtte werd er weer meer gespaard. Ook met het oog op hun zoontje Julius. Rob wilde ervoor zorgen dat zij en Julius zich financieel geen zorgen hoefden te maken als hij zou komen te overlijden. Hij hoopte geld te gaan verdienen door nog veel theatertournees te gaan doen, maar de ziekte van Parkinson en corona verhinderden dat. ‘Toen corona kwam, dacht ik wel: had ik nou maar wat beter opgepast, wat rustiger aan gedaan. Ik ben in mijn leven geloof ik één dag miljonair geweest; toen de zon opkwam, was de belastingdienst alweer langs geweest,’ vertelt hij in Trouw.

Bron: Telegraaf, Story

Continue Reading

BN'ers

Genieten hoor! Dochter van ex-bondscoach Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s:

Beau de Boer is de dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ-speler Calvin Stengs. Op Instagram deelt ze graag heerlijke foto’s. In bikini. Die willen we graag met delen met de rest van de wereld.

Echte mannen maken dochters, zal Frank de Boer regelmatig zeggen tegen zijn vrienden. Hij heeft er drie en een van hen is Beau de Boer. Dat ze de dochter is van een van de meest succesvolle voetballers die Nederland ooit heeft gekend, is te zien aan haar gedrevenheid in het handbal.

Ze behoort tot de grootste talenten in de Eredivisie, speelt al mee met het eerste van landskampioen VOC Amsterdam en komt uit voor Jong Oranje. “Mijn vader zegt wel eens het nodige tegen mij. Hij voorziet mij van tips. Daar kan ik wel wat mee, vind ikzelf. Bij ons thuis wordt sowieso veel over sport gesproken. Zo vreemd is het niet natuurlijk als je inmiddels verschillende topsporters in de familie hebt”, zei Beau de Boer onlangs in De Telegraaf, met natuurlijk een knipoog naar Calvin Stengs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

Continue Reading

BN'ers

ZIEN: Dennis Schouten onthult affaire tijdens Expeditie Robinson!

Dennis Schouten heeft in een nieuw interview een schokkende onthulling gedaan. De presentator zou namelijk tijdens de opnames van Expeditie Robinson niet hebben stilgezeten wat betreft intimiteit en zelfs een affaire hebben gehad.

Affaire
Dennis is altijd heel open geweest over zijn s*ksleven, en ook nu doet hij in een kort vragenrondje van De Telegraaf een boekje open over een affaire die hij had tijdens het programma.

Op de vraag met wie hij de beste band mee heeft opgebouwd op het eiland, antwoordt hij “Sandra Ysbrandy”, een 52-jarige TV-kok. Ook voegt Dennis eraan toe dat de twee een affaire hebben gehad. “Je hebt veel affaires gehad” zegt Jeroen Holtrop, maar volgens Dennis klopt dit niet. “Nee, op dat eiland maar één. Met Sandra.”

Famke Louise
Jeroen had het echter over iets heel anders. Namelijk over zijn bedervaring met Zangeres Famke Louise wat de presentator laatst onthulde.

“Nou…” zegt Dennis ongemakkelijk, en wordt dan ineens gebeld. “Saved by the bell” lachen ze beiden.

Continue Reading

BN'ers

Bram Moszkowicz waarschuwt André Hazes jr.

Bram Moszkowicz denkt dat André Hazes jr. er niet verstandig aan doet om een rechtszaak te beginnen tegen showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde.

André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen zijn het helemaal zat dat er ook mensen zijn die hen níet bejubelen. Hun woede is met name gericht op Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde bekende mensen becommentarieert. Zij bracht maandag als eerst naar buiten dat Sarah zich heeft laten opnemen in een kliniek.

André ziet af van stappen
Zelf zinspeelde Yvonne er aanvankelijk op dat Sarah zou zijn teruggevallen in haar cocaïneverslaving, maar volgens André’s manager betreft het slechts psychologische bijstand. Sarah zou de druk van de media niet aankunnen. André en Sarah zijn zó boos dat Yvonne een terugval suggereerde, dat ze overwogen om naar de rechter te stappen.

Daar is André nu op teruggekomen. “Wat Sarah en Andre gisteren gepost hebben is allesomvattend geweest. We focussen op de positieve dingen en de aankomende versoepelingen”, heeft zijn management laten weten aan Shownieuws.

Albert hekelt Alberta
Shownieuws-ster Albert Verlinde hekelt zijn vrouwelijke evenknie Alberta. “Het zijn insinuerende dingen waar je op een gegeven moment van denkt: moet je daar niet gewoon een zaak van maken? Ook Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant.”

“Ik heb gisterenavond dus ook aan André Hazes gevraagd van: ‘Ga je er iets aan doen? Ga je naar de rechter?’ Hij denkt daar wel over na bij tijd en wijlen, maar hij zet niet door. Nou dacht ik: nu zit meester Moszkowicz hier! Heeft het kans van slagen of is het allemaal te vaag?”

Smaad en laster
Bram Moszkowicz daarop: “Nou, zo vaag is het niet, hè? Want er werd toch eigenlijk geïnsinueerd of gesuggereerd dat die vrouw aan de drugs zou zitten. Zo mag ik het toch wel opvatten. Zo zou iedereen het hebben opgevat. Het is gewoon laster en smaad als het niet zo is.”

Hij denkt dat het verstandig is dat André niet doorzet. “Ik begrijp meneer Hazes ook wel weer, want op het moment dat je een kort geding zou aanspannen krijg je alle aandacht. Die afweging maak je als advocaat met je cliënt. Van: ‘Het kan, we winnen waarschijnlijk ook, maar denk er wel aan: alles wat wordt gezegd, wordt nog eens honderdmaal vergroot.’”

Pyrrusoverwinning
André zou best kunnen winnen, maar dat zou dan wel een pyrrusoverwinning zijn, aldus Bram. Dat is een overwinning die zoveel inspanning kost dat ze dezelfde uitwerking heeft als een nederlaag. “Ook alle mensen die nu níet hebben gelezen wat die Yvonne hoe-ze-ook-heet suggereert, gaan het dan wél lezen.”

En daar is André best een beetje bang voor, denkt Privé-baas Evert Santegoeds. “André heeft al een ervaring. Toen hij nog met Bridget was en de Privé aanpakte, kwam er tijdens die rechtszaak nog veel meer naar boven dan er eigenlijk in het verhaal stond.”

Continue Reading
Advertisement

Trending