Connect with us

BN'ers

Zien: Monique Westenberg wil nog niet trouwen met André Hazes!

Dré Hazes en zijn Monique sloten het jaar 2020 af met een grandioze verloving. Al snel deelde het stel hun gezamenlijke wens voor hun huwelijk: maar kan deze wens wel uitkomen, of valt hun droom in duigen?

Het aftellen naar de droombruiloft van Dré en Mo is begonnen. Het liefdespaar deelde al snel een wensenlijst voor de bruiloft. De tortelduifjes onthulden weg te zwijmelen bij het maken van hun trouwplannen.

,,We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft”, vertelde Hazes bij de 538 Ochtendshow. Het stel zal toen der tijd op één lijn. ,,We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.”

Uitstel
Beginnen de onenigheden dan nu toch boven water te komen? Eerder onthulde Hazes één belangrijke grote wens: hij wilde zo snel mogelijk trouwen met zijn grote liefde. ,,Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Maar nu blijkt dat zijn verloofde daar anders over denkt, vertelt de ontwerper van haar bruidsjurk. Ontwerper Alberto onthult dat Monique het huwelijk op de lange baan schuift. ,,Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij wel duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden.”

Dit vertelt de insider aan Weekend. Een Hazes huwelijk in 2021 zit er dus zeker niet in volgens hem. ,,Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.”

Buitenland
Een andere beer op de weg is het coronavirus, waardoor het vrijwel onmogelijk is om iets te plannen. De Hazesjes willen bovendien graag in het buitenland trouwen, onthulde Dré eerder.

,,Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj”, fantaseerde de aanstaande bruidegom. Hoe ver weg dat wordt valt nog over te speculeren, maar in Europa zal het waarschijnlijk niet gebeuren. ,, Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan”, onthulde Dré.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

Ouders school Dré willen klacht indienen tegen Monique

Monique Westenberg

De ouders van de andere kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, waar de kleine Dré naartoe gaat, zijn razend op Monique. De blondine post immers constant foto’s van de klasgenootjes op Instagram en daar zijn de ouders niet blij mee. “Ze willen een klacht indienen bij de school”, weet Yvonne Coldeweijer.

Monique brengt haar eigen zoontje niet meer herkenbaar in beeld, maar de andere kinderen van de school wel. Bij zowat ieder schoolfeestje post de blondine de foto’s op Instagram.

De andere ouders vinden het niet nodig dat hun kinderen op de sociale media verschijnen. Het feestje van vorig weekend is voor de ouders de druppel.

Yvonne Coldeweijer meldt: “Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.” Yvonne zegt dat de ouders een klacht zullen indienen. “Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Lees verder

BN'ers

Net binnen: Wesley Sneijder met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is zondag opgenomen in het ziekenhuis met klachten op de borst. Dat meldt Yvonne Coldeweijer. Zijn broer Rodney geeft een update over zijn toestand.

Wesley Sneijder en zijn omgeving sloeg de angst letterlijk om het hart. De ex-voetballer had klachten op de borstkas en is daarom in het ziekenhuis opgenomen.

Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws op Instagram: “Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas.”

Het is niet duidelijk of hij zichzelf heeft aangemeld of hij met de ambulance is afgevoerd. Evenmin is geweten of hij inmiddels ontslagen is. Hij kreeg naar verluidt steun van een bijzonder persoon. Yolanthe zou ook bij het ziekenhuis opgemerkt zijn.

Reactie broer Rodney

Broer Rodney reageert nu ook op het nieuws van de ziekenhuisopname. “Niks aan de hand”, laat hij weten.

Lees verder

BN'ers

Presentator Luuk Dresen (27) plotseling overleden

Luuk Dresen

Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden op 27-jarige leeftijd. Het verschrikkelijke nieuws is bekendgemaakt op de sociale media. Luuk was onder andere presentator van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Zijn nabestaanden laten via Instagram weten: “In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap.”

Het bericht vervolgt: “Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen.”

Noodlottig ongeval

Manager Cyriel Marijnissen laat aan AT5 weten dat Luuk gestorven is naar aanleiding van een noodlottig ongeval. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Marijnissen prijst het grote talent van Luuk. “Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Dresen (@luukdresen)

Lees verder
Advertisement

Trending