Connect with us

Actueel

Slecht nieuws: Arts sterft nadat hij het Pfizer Covid-19 vaccin had gekregen!

De rouwende vrouw van een vooraanstaande arts uit Florida heeft DailyMail.com verteld hoe haar ‘perfecte’ man stierf aan een mysterieuze bloedstoornis – slechts enkele dagen na het verkrijgen van het Pfizer Covid-19 vaccin.

Heidi Neckelmann zegt dat verloskundige Gregory Michael, 56 jaar – haar ‘beste vriend’ en partner – actief en gezond was en geen bestaande aandoeningen had voordat hij de prik kreeg op 18 december. Ze waren al 28 jaar samen.

Hij stierf echter aan een beroerte op zondagochtend nadat hij plotseling een zeldzame auto-immuunziekte had ontwikkeld waardoor zijn lichaam zijn eigen bloedplaatjes vernietigde – dit zijn de kleine fragmenten die helpen bij het stollen van het bloed.

De radeloze Heidi, 58 jaar, denkt dat het baanbrekende Pfizer-BioNtech-vaccin op de een of andere manier de aanleiding is geweest.

‘Ik weet 100% zeker dat zijn dood te maken heeft het vaccin. Er is geen andere verklaring,’ zei ze tegen DailyMail.com, terwijl ze in tranen uitbarstte.

‘Hij was kern gezond. Hij rookte niet, hij dronk af en toe alcohol, maar alleen op sociale gelegenheden. Hij werkte, gingen vaak kajakken en hij was een diepzeevisser.’

Ze hebben hem getest op alles wat je je achteraf kunt voorstellen, zelfs op kanker, en er was verder niets aan de hand.

Pfizer vertelde DailyMail.com woensdag dat ze op de hoogte zijn van Dr. Michael’s ‘hoogst ongebruikelijke’ dood en dat ze verder onderzoek gaan doen.

Een woordvoerder waarschuwde echter: ‘We geloven op dit moment niet dat er een direct verband is met het vaccin’.

Vader Gregory kreeg niet direct bijwerkingen op de pik maar drie dagen later nam hij een douche en zag dat petechiën op zijn voeten en handen had, dat zijn rode vlekken die duiden op een bloeding onder de huid.

Toen hij zich meldde in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach, het ziekenhuis waar hij werkt en het baanbrekende vaccin kreeg, ontdekte de dokter dat hij leed aan een acuut gebrek aan bloedplaatjes.

‘Alle bloeduitslagen kwamen normaal terug, behalve de bloedplaatjes die terugkwamen als nul,’ zei Heidi.

‘Eerst dachten ze dat het een vergissing was. Dus deden ze de test opnieuw en deze keer deden ze een handmatige telling die nauwkeuriger zou moeten zijn. Deze keer toonde het slechts één bloedplaatje.’

‘Hij voelde zich helemaal goed, hij was normaal, energiek, gelukkig. Maar ze zeiden dat hij niet naar huis mocht omdat dit ongelooflijk gevaarlijk is, je zou namelijk een hersenbloeding kunnen krijgen en sterven.’

Normaal gesproken verwachten artsen een bereik van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed. Hun primaire functie is het helpen bij bloedstolling en het voorkomen van bloedingen.

Heidi zegt dat artsen hebben geprobeerd de acute immuunziekte, die bekend staat als ITP – idiopathische trombocytopenische purpura – om te keren.

Bij mensen met ITP, ook wel bekend als ernstige trombocytopenie, maakt het immuunsysteem fouten in de bloedplaatjes voor vreemde voorwerpen en instrueert het de milt om deze te vernietigen.

Het kan acuut of chronisch zijn, zes maanden of langer duren, komt alleen of in combinatie met andere auto-immuunziekten voor, en komt vaak voor bij bepaalde vormen van kanker of tijdens de zwangerschap.

Kinderen kunnen ITP krijgen na een virale infectie zoals de griep of de bof, terwijl bij volwassenen de triggers HIV, hepatitis of H. pylori kunnen zijn, een soort bacterie die maagzweren veroorzaakt.

Gregory’s vrouw staat er echter op dat hij geen van deze ziekten had.

Een oplossing voor ITP is het verwijderen van de milt maar Heidi zegt dat hij geen kandidaat was omdat zijn bloed niet kon stollen, waardoor de operatie te gevaarlijk werd.

Het Centra voor Ziektebeheersing en Preventie (Amerikaanse RIVM) zegt dat tot nu toe slechts 21 mensen aan ernstige allergische reacties hebben geleden.

Al deze patiënten zouden zijn hersteld, grotendeels dankzij noodinjecties van epinefrine, die vaak via een EpiPen worden gegeven.

‘Op dit moment wegen de bekende en potentiële voordelen van de huidige Covid-19 vaccins op tegen de bekende en potentiële risico’s om Covid-19 te krijgen,’ vertelde Dr. Nancy Messonnier, hoofd van het CDC National Center for Immunization and Respiratory Diseases, op woensdag tegen de verslaggevers.

Een woordvoerder van Pfizer zei dat ze familie enorm veel sterkte wensen.

Het is een hoogst ongebruikelijk klinisch geval van ernstige trombocytopenie, een aandoening die het vermogen van het lichaam om bloed te stollen en het inwendige bloeden te stoppen vermindert.

‘We onderzoeken deze zaak actief, maar we geloven op dit moment niet dat er een direct verband is met het vaccin.’

‘Er zijn geen gerelateerde veiligheidssignalen geïdentificeerd in onze klinische studies, de post-marketing ervaring tot nu toe of met het mRNA-vaccinplatform.’

‘Tot nu toe zijn er miljoenen mensen gevaccineerd en we houden alle bijwerkingen van personen die ons vaccin ontvangen nauwlettend in de gaten.’

‘Het is belangrijk om op te merken dat ernstige ongewenste voorvallen, waaronder sterfgevallen die geen verband houden met het vaccin, zich helaas waarschijnlijk in hetzelfde tempo zullen voordoen als hoe dat normaal bij de bevolking gaat.’

Een woordvoerster van het Mount Sinai Medical Center zei dat het niet mogelijk was om individuele patiënten te bespreken.

De Mount Sinai volgt alle protocollen, richtlijnen en voorschriften van alle bestuursorganen en houdt zich strikt aan de privacywetgeving voor patiënten en de HIPAA-richtlijnen. “Wij kunnen geen informatie over een patiënt bevestigen of ontkennen,” zij zei in een verklaring.

“Voor zover we op de hoogte zijn van een incident waarbij een patiënt betrokken is, wordt er onmiddellijk contact opgenomen met de juiste instanties en wordt onze volledige medewerking verleend.”

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending