Connect with us

Viraal

Ik ben 24 en mijn man is 85 – we willen een gezin stichten

Een vrouw uit Mississippi die trouwde met een man die 61 jaar ouder is dan zij. Ze zegt dat ze klaar is om een gezin te stichten met haar nieuwe echtgenoot – ondanks het feit dat hij tien jaar ouder is dan haar eigen opa.

Liefde van haar leven
Miracle Pogue, 24, ontmoette manlief Charles, 85, terwijl hij in 2019 in een wasserette in Starkville werkte, en het paar vormde een vriendschap die een jaar later romantisch werd. Charles stelde in februari 2020 de vraag, en het paar ging afgelopen zomer trouwen.

“Hij is altijd wakker en actief.”
Miracle vertelde Kennedy News over het moment waarop ze hoorde over de gevorderde leeftijd van haar man en zei: “Ik kwam erachter in een gesprek toen we elkaar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 was geboren.”

“Ik heb zijn leeftijd niet eens geplaatst, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is, ik vind hem leuk om wie hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet”, voegde ze eraan toe. “Hij is altijd wakker en actief.”

Opa is jonger dan haar man
Miracle zegt dat haar moeder Tamika Phillips, 45, en grootvader Joe Brown, 72, vanaf het begin de relatie steunden. Haar vader, Kareem Phillips, 47, was echter moeilijker te overtuigen.

“Mijn opa zei dat als ik gelukkig was en dat is wat ik wil doen, hij ook gelukkig is. Mijn vader had zoiets van ‘nee mevrouw, helemaal niet’, ‘legde de bruid uit. “Het kostte veel tijd om hem te overtuigen. Als hij niet naar mijn bruiloft was gekomen, was hij me voor altijd kwijtgeraakt”, vervolgde ze. “Ik vertelde hem dat ik zijn steun nodig had. Toen hij Charles eenmaal ontmoette en met hem sprak, hield hij van hem.

Een gezin stichten
Ze zegt dat ze er nu naar uitkijkt om een gezin te stichten met haar bejaarde man. Ondanks de energie en het enthousiasme van Charles, geeft Miracle toe dat ze zich soms zorgen maakt over zijn gezondheid. Miracle zegt inderdaad dat ze plannen maken voor IVF en ze hoopt twee kinderen met haar man te krijgen.

“Ik wil dat hij nog een generatie krijgt. We willen naar een IVF-kliniek gaan om onze opties te bespreken, ‘verklaarde ze.

“We zijn eerder naar een IVF-kliniek geweest, maar we voelden echt het vooroordeel, ook al kennen ze me niet en het was behoorlijk overweldigend”, legt de geliefde Mississippian uit. “Nu vergeet ik het zolang ze me mijn baby geven. Misschien weerhoudt de leeftijd van Charles ons ervan om kinderen te krijgen, maar ik sta er open voor, misschien werkt het niet.