Connect with us

Actueel

Haagse vader scheert dochtertje (9) kaal omdat ze bijbel niet goed overschrijft

Omdat ze een hoofdstuk uit de bijbel niet goed overschreef, scheerde een man uit Den Haag het hoofd van zijn 9-jarige dochter kaal. Het meisje vluchtte naar haar oma in Amsterdam. De politierechter veroordeelde de man tot een taakstraf om ‘na te denken over zijn opvoedmethodes’.

,,Kom even bij papa”, zei Antoni L. (31) op 29 juli 2022 tegen zijn dochter. Het meisje verzette zich niet toen haar vader de tondeuse in haar haarbos zette. Volgens de vader zou het kind, inmiddels kaal, zelfs nog ‘ik ben prachtig’ hebben gezegd. In de rechtbank beweerde de verdachte achteraf veel spijt te hebben van deze daad.

Klappen

Maar de forsgebouwde man, die net in het strafbankje paste, ontkent dat hij zijn dochter geslagen zou hebben, iets waarvan het Openbaar Ministerie hem ook verdenkt. ,,Ik ben een man van 160 kilo. Als ik haar sla, staat ze niet meer op.” Maar zijn zoontje van 4 jaar oud verklaarde tegenover de politie: ,,Als je ongehoorzaam bent, krijg je klappen.” De man had het meisje verder in een WhatsApp aan zijn ex-vrouw ‘ondankbaar’ genoemd.