Connect with us

Viraal

Oma is jarig en neemt de hele familie mee uit eten, behalve haar stiefkleinkind

Vorige maand hadden we al een verhaal over een oma die met kerst gepersonaliseerde sokken maakt voor al haar kleinkinderen, behalve voor haar stiefkleinkind. Op Reddit hebben we wederom een erg schokkend verhaal gevonden waarbij een stiefkleinkind wordt uitgesloten.

‘Exclusief’

Een moeder uit Brisbane, Australië schrijft op het forum dat de moeder van haar man volgende week haar 75e verjaardag viert. Er wordt een etentje georganiseerd, waarbij elk familielid welkom is. Behalve haar zoon van 6. De oma wil dat het feestje ‘exclusief’ voor familieleden is.

De moeder schrijft: “Ongelofelijk, zojuist te horen gekregen dat mijn zoon niet mag komen op het verjaardagsfeest van de vrouw die hij al drie jaar als zijn oma beschouwt. Ik kan niet begrijpen waarom iemand zo gemeen doet tegen een klein kind die niets verkeerd heeft gedaan.”

Man vraagt om begrip

Ze vervolgt: ”Normaal gesproken is de moeder van mijn man altijd heel lief tegen hem en daarom snap ik het helemaal niet. Het ergste is dat mijn man me vraagt om begrip op te brengen voor de situatie. Maar hoe moet ik dit aan mijn kind gaan uitleggen?”

Vanzelfsprekend is de vrouw zelf ook niet van plan om te gaan. ”Sterker nog, ik denk erover na om helemaal nooit meer naar haar toe te gaan. Als je aan mijn kind komt, kom je aan mij.”

Bron: trendnieuws