Connect with us

Viraal

Henk uit Lang Leve de Liefde wil tongen, wordt keihard afgewezen

Wanneer je jezelf opgeeft voor het dating-programma Lang leve de liefde dan hoop je daar de man of vrouw van je dromen tegen te komen. Je date en jij hebben 24 uur de tijd om elkaar te leren kennen, waarbij er ook nog verlengd kan worden.

De makers van het programma proberen zoveel mogelijk rekening te houden met wensen en voorkeuren. Houd jij van koken? Dan is de kans groot dat je wordt gematcht met iemand die daar ook gek op is. Wat er echter vaak zien, is dat deelnemers uiteindelijk niet zo goed bij elkaar passen.

Henk heeft een tactiek

Dat levert enorm leuke televisie op. Wij Nederlanders houden nu eenmaal van leedvermaakt en zolang dat binnen de perken blijft is daar niet zoveel mis mee. In onderstaande video is Henk gematcht met Nina. Henk blijkt wel van het aanpakken.

De twee besluiten de vragenkaartjes erbij te pakken om elkaar beter te leren kennen. Maar Henk heeft een erg speciale tactiek bedacht. Hij buigt voorover om Nina te kussen en vraagt vervolgens: ”Hoe voelt het als ik jou een kus geef?” Nina is totaal niet onder de indruk en antwoord heel droog: ”Ja, voelt wel goed. Maar dat is het ook.”

Zuignap Henk

Henk gedraagt zich als een zuignap en wil meer, maar daar zit Nina niet zo op te wachten. Ze vertelt hem tig keer dat hij even op de rem moet trappen, maar Henk snapt de hints niet.

Bron: Leefspiritueel