Connect with us

Viraal

Vrouw (45) moet naar verzorgingstehuis, maar man besluit wereld rond te reizen

koppel reist wereld rond

De toen 45-jarige Donna Fierlet kreeg dertig jaar geleden een hersenaneurysma. Haar wereld stortte compleet in. Dokters adviseerden haar man Andy om haar in een verzorgingstehuis te laten opnemen.

Dat weigerde hij. Andy wilde dit leven voor haar niet. Hij kende zijn vrouw door en door, en wist dat een verzorgingstehuis niets voor haar was.

Andy getuigde aan WTNH News 8: “Ik was niet van plan om dat te laten gebeuren, ik vertelde ze dat we een normaal leven zouden gaan leiden.”

Ondanks de adviezen van de artsen besloot Andy om samen met zijn vrouw de wereld rond te reizen. In de voorbije decennia hebben ze meer dan 20 landen en zeven continenten bezocht.

Andy legde uit aan CNN: “Ik beloofde haar de we een zo goed mogelijk leven zouden leiden.” Omdat Donna deels verlamd is, is ze aangewezen op een rolstoel. Die noemde ze Proud Mary, naar het nummer van Tina Turner.

Het stel leerde elkaar zestig jaar geleden kennen tijdens een dansfeest. Andy vroeg of ze een beetje kauwgom had. Haar gevatte antwoord: “Ga weg.” Hij zou echter nooit helemaal weggaan. Vijf jaar later trouwden ze. Ze kregen vier kinderen en wel twaalf kleinkinderen.

Andy zei: “Stap voor stap. Dat was het idee: om door te gaan met het leven, om met volle teugen te genieten van het leven.”

Toch geeft hij toe dat het niet altijd makkelijk is, maar door goed te plannen kunnen de meeste obstakels worden overwonnen. “Weet je, een heleboel dingen maken deel uit van de liefde. Het vergt gewoon geduld, begrip en hartelijkheid.”

Hun prachtige avontuur duurde tot het jaar 2019. Toen overleed Andy op 74-jarige leeftijd. Twee jaar later overleed Donna op 75-jarige leeftijd.

Dit stel laat zien dat een beetje tegenslag nog niet het einde hoeft te betekenen. Ze genoten tot op het laatste moment van elkaar en van het leven. Ondanks alle obstakels lieten ze het hoofd niet hangen en lieten ze zich niet afremmen door een beperking.

Deel dit prachtige liefdesverhaal met je geliefden.

Viraal

Tatoeageverslaafde ‘zwarte alien’ gaat voor ultieme ingreep

zwarte alien

Anthony Loffredo liet zijn hele lichaam en zelfs oogbollen zwart tatoeëren om er als een alien uit te zien. Nu gaat hij voor een ultieme, maar heel pijnlijke behandeling.

Loffredo (33) is al jaren bezig om zijn hele lichaam zwart te maken. Ook zijn oogbollen zijn getatoeëerd. Zijn droom is om er als een zwarte alien uit te zien. En die droom wordt nu werkelijkheid.

Nu gaat hij voor de ultieme ingreep. Hij wil zijn geslachtsorgaan in twee laten splitsen. Een dure en complexe ingreep. Het is ook niet bepaald pijnloos.

Eerder liet de man zijn tong al splitsen om op een slang te lijken. Tevens liet hij een paar vingers en zijn neus weghalen. Ook zijn schedel is aangepast. Zijn laatste ingreep is iets waar de meeste dokters voor terugdeinzen. Het is niet ongevaarlijk en het kan tot complicaties leiden.

Nu zamelt hij geld in voor zijn laatste ingreep. Loffredo reisde eerder de wereld rond en gaf sloten geld uit aan zijn aanpassingen.

Lees verder

Viraal

“Dit K3-lid gaat vreemd met collega Voice Kids coach”

K3 is misschien wel het bekendste trio van de Benelux. Maar nu hebben we te horen gekregen dat een van hun leden vreemd is gegaan met een collega-zanger van The Voice Kids België. Dit maakte roddelqueen Yvonne Coldeweijer bekend.

Vandaag zette Yvonne op haar story dat ze sappige juice had van haar Vlaamse spionnen. Daarna zei ze dat Julia van K3, meerdere keren is vreemdgegaan met hun collega-coach Metejoor. Dit gebeurde allemaal tijdens het vorige seizoen van The Voice Kids. Het blijkt ook dat ze er zelf maar al te graag over praat…

Toen Yvonne dit nieuws deelde, kreeg ze bevestiging van meerdere volgers. Ze boekte schijnbaar samen ook hotelkamers. Dit is volgens Yvonne de perfecte plek waar BV’ers kunnen cheaten.

Bekijk hieronder het bericht van Yvonne:

Het wordt dus door meerdere mensen bevestigd. Julia heeft nog niet gereageerd op deze berichten. Dus we zijn erg benieuwd wat zij te zeggen heeft!

Lees verder

Viraal

Het kabinet maakt bijna 1 miljard euro vrij om boeren uit te kopen

Het kabinet is van plan om versneld honderden miljoenen euro’s uit te trekken, zodat boeren kunnen worden uitgekocht. Het idee is om de onrust onder de woedende boeren te stoppen en de provincies tegemoet te komen. Andere boeren en bedrijven kunnen daardoor op een legale manier verdergaan. Dat melden bronnen aan RTL Nieuws.

Versnellingsplannen

In veel provincies is men al bezig met ‘versnellingsplannen’, waarmee boeren kunnen worden uitgekocht. Ook komt er een algeheel kabinetsplan van minister Van der Wal van Natuur en Stikstof, dat provincies de ruimte geeft om hun ideeën uit te voeren. De laatste details van het kabinetsplan zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit volgende week officieel gepresenteerd. Voor de uitvoering van alle plannen is geld van het kabinet nodig.

Lange onzekerheid

Door boeren uit te kopen, zorgt het kabinet ervoor dat er stikstofruimte beschikbaar komt. Die ruimte moet volgens Van der Wal worden benut om ‘PAS-melders’ te helpen. Daaronder vallen boeren en bedrijven die sinds de stikstofuitspraak van de Raad van State (in 2019) illegaal te werk gaan. De Raad van State heeft het ‘Programma Aanpak Stikstof’ toendertijd vernietigd. De hoogste bestuursrechter verklaarde de aanpak illegaal, waardoor veel boeren en bedrijven al een aantal jaar in onzekerheid zitten.

Overleg met Remkes

Sinds er enkele weken geleden nieuwe stikstofplannen werden gepresenteerd, is er grote onrust onder de boeren. Het kabinet wil in gesprek met de boerensector, onder leiding van voormalig VVD-minister Johan Remkes. Hij komt binnenkort terug van vakantie en heeft aanstaande woensdag het eerste gesprek met de ministers die bij de stikstofplannen betrokken zijn. Of het ook daadwerkelijk tot een overleg met de boeren komt, is nog niet duidelijk. Meerdere boerenorganisaties hebben namelijk al laten weten dat ze geen vertrouwen hebben in Remkes en niet met hem willen praten.

Lees verder
Advertisement

Trending