Connect with us

Viraal

Vrouw (45) moet naar verzorgingstehuis, maar man besluit wereld rond te reizen

koppel reist wereld rond

De toen 45-jarige Donna Fierlet kreeg dertig jaar geleden een hersenaneurysma. Haar wereld stortte compleet in. Dokters adviseerden haar man Andy om haar in een verzorgingstehuis te laten opnemen.

Dat weigerde hij. Andy wilde dit leven voor haar niet. Hij kende zijn vrouw door en door, en wist dat een verzorgingstehuis niets voor haar was.

Andy getuigde aan WTNH News 8: “Ik was niet van plan om dat te laten gebeuren, ik vertelde ze dat we een normaal leven zouden gaan leiden.”

Ondanks de adviezen van de artsen besloot Andy om samen met zijn vrouw de wereld rond te reizen. In de voorbije decennia hebben ze meer dan 20 landen en zeven continenten bezocht.

Andy legde uit aan CNN: “Ik beloofde haar de we een zo goed mogelijk leven zouden leiden.” Omdat Donna deels verlamd is, is ze aangewezen op een rolstoel. Die noemde ze Proud Mary, naar het nummer van Tina Turner.

Het stel leerde elkaar zestig jaar geleden kennen tijdens een dansfeest. Andy vroeg of ze een beetje kauwgom had. Haar gevatte antwoord: “Ga weg.” Hij zou echter nooit helemaal weggaan. Vijf jaar later trouwden ze. Ze kregen vier kinderen en wel twaalf kleinkinderen.

Andy zei: “Stap voor stap. Dat was het idee: om door te gaan met het leven, om met volle teugen te genieten van het leven.”

Toch geeft hij toe dat het niet altijd makkelijk is, maar door goed te plannen kunnen de meeste obstakels worden overwonnen. “Weet je, een heleboel dingen maken deel uit van de liefde. Het vergt gewoon geduld, begrip en hartelijkheid.”

Hun prachtige avontuur duurde tot het jaar 2019. Toen overleed Andy op 74-jarige leeftijd. Twee jaar later overleed Donna op 75-jarige leeftijd.

Dit stel laat zien dat een beetje tegenslag nog niet het einde hoeft te betekenen. Ze genoten tot op het laatste moment van elkaar en van het leven. Ondanks alle obstakels lieten ze het hoofd niet hangen en lieten ze zich niet afremmen door een beperking.

Deel dit prachtige liefdesverhaal met je geliefden.

Viraal

Video: Rapper Lil Kleine op heterdaad betrapt: “Bewijsmateriaal voor rechtszaak?!”

Lil Kleine is veelvuldig te vinden op de verhalen van verschillende sapketens. De laatste tijd hebben mensen het bijvoorbeeld vaak over Lio’s horloge en worden zijn activiteiten nauwlettend gevolgd en gedeeld. In Nederland zien we rappers niet veel meer. Het is een logisch gevolg van het incident van afgelopen voorjaar waarbij de rapper zijn ex-vriendin mishandelde. Na de aanslag wisselde hij een plaats in de gevangenis af met een verblijf op Ibiza, waarna hij enige tijd in Thailand verbleef.

In Thailand zei hij dat hij alleen zou werken. Hij beloofde iedereen in zijn omgeving een jaar lang geen drugs of alcohol te gebruiken. Daarnaast zal hij ook getraind worden in agressie. Het was maart vorig jaar. Een nieuw uitgelekte video bewijst dat de rapper helemaal niets heeft geleerd van zijn tijd in Thailand.

Lil Kleine is weer aan de alcohol en drugs!?

Er waren toen veel twijfels over het ‘myself story’, evenals zijn oprechtheid. Als het waar is dat hij alleen werkte, dan zien we voorlopig tenminste niets.

Het lijkt erop dat de rapper teruggaat naar precies zijn oude levensstijl, maar dan naar het buitenland gaat. Daar wordt hij nog geboekt voor optredens in verschillende clubs en het kan in zijn hoofd gaan. In ieder geval tot aan zijn neus, zoals te zien is op onderstaande afbeeldingen. We zijn benieuwd of zijn ex-vriendin Jaimie Vaes deze beelden ook gaat gebruiken in de lopende rechtszaak. Yvonne Coldeweijer deelde dat de rapper bij het aanstaande proces beeldmateriaal van Jaimie’s drugsgebruik wilde aanleveren. Dit belooft een interessante sessie te worden, als je het ons vraagt! De volledige video kan worden bekeken op reality_fbi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Viraal

Tatoeageverslaafde ‘zwarte alien’ gaat voor ultieme ingreep

zwarte alien

Anthony Loffredo liet zijn hele lichaam en zelfs oogbollen zwart tatoeëren om er als een alien uit te zien. Nu gaat hij voor een ultieme, maar heel pijnlijke behandeling.

Loffredo (33) is al jaren bezig om zijn hele lichaam zwart te maken. Ook zijn oogbollen zijn getatoeëerd. Zijn droom is om er als een zwarte alien uit te zien. En die droom wordt nu werkelijkheid.

Nu gaat hij voor de ultieme ingreep. Hij wil zijn geslachtsorgaan in twee laten splitsen. Een dure en complexe ingreep. Het is ook niet bepaald pijnloos.

Eerder liet de man zijn tong al splitsen om op een slang te lijken. Tevens liet hij een paar vingers en zijn neus weghalen. Ook zijn schedel is aangepast. Zijn laatste ingreep is iets waar de meeste dokters voor terugdeinzen. Het is niet ongevaarlijk en het kan tot complicaties leiden.

Nu zamelt hij geld in voor zijn laatste ingreep. Loffredo reisde eerder de wereld rond en gaf sloten geld uit aan zijn aanpassingen.

Lees verder

Viraal

“Dit K3-lid gaat vreemd met collega Voice Kids coach”

K3 is misschien wel het bekendste trio van de Benelux. Maar nu hebben we te horen gekregen dat een van hun leden vreemd is gegaan met een collega-zanger van The Voice Kids België. Dit maakte roddelqueen Yvonne Coldeweijer bekend.

Vandaag zette Yvonne op haar story dat ze sappige juice had van haar Vlaamse spionnen. Daarna zei ze dat Julia van K3, meerdere keren is vreemdgegaan met hun collega-coach Metejoor. Dit gebeurde allemaal tijdens het vorige seizoen van The Voice Kids. Het blijkt ook dat ze er zelf maar al te graag over praat…

Toen Yvonne dit nieuws deelde, kreeg ze bevestiging van meerdere volgers. Ze boekte schijnbaar samen ook hotelkamers. Dit is volgens Yvonne de perfecte plek waar BV’ers kunnen cheaten.

Bekijk hieronder het bericht van Yvonne:

Het wordt dus door meerdere mensen bevestigd. Julia heeft nog niet gereageerd op deze berichten. Dus we zijn erg benieuwd wat zij te zeggen heeft!

Lees verder
Advertisement

Trending