Connect with us

Viraal

Moeders dwingen zonen om te werken in miniatuurdorp dat ze vernielden

miniatuurdorp

Deze moeders kregen er lucht van dat hun zonen een miniatuurdorp hadden vernield. Daarom verplichtten ze hun zonen om er vrijwilligerswerk te gaan doen.

De families van enkele jongeren die betrapt werden hoe ze een miniatuurdorp vernielden, gingen meteen over tot actie. Ze riepen de kinderen terug en verplichtten hen om als vrijwilliger in het dorp aan de slag te gaan.

De jongens van om en bij de 13 jaar oud werden vastgelegd op de bewakingscamera’s, toen ze vorig jaar het Southsea Model Village in Hampshire vernielden.

De ouders herkenden hun kinderen meteen op de sociale media en pikten dit gedrag niet. Ze stuurden de jongens terug naar het park om hun excuses aan te bieden én om vrijwilligerswerk te doen.

Mark Wilson, de eigenaar van het park, zegt dat drie jongens vrijwilligerswerk deden en dat de politie met hen praatte. Hun moeders waren diep beschaamd.

De verwoesting vond plaats nadat drie dagen eerder een erger incident plaatsvond. Toen vernielden drie jongens en een meisje het dorpje. Die daders zijn wel nog spoorloos.