Connect with us

Viraal

Man uit kritiek op zijn vrouw in bikini na zwangerschap

bikini

Een bevalling brengt bij heel wat vrouwen een deuk in het zelfvertrouwen teweeg. Je lichaam verandert compleet en er komen heel wat zorgen kijken bij het moederschap. Sommige vrouwen voelen zich dan (onterecht) onaantrekkelijk. Daarom is het belangrijk dat we mensen rondom ons hebben die je steunen. Op die manier voelen we ons algauw lekker in ons vel.

Deze vader deelde op Reddit een verhaal van hoe het niet moet. De man vroeg aan social media gebruikers of hij goed had gehandeld. Zowat iedereen verwierp de houding van deze man.

Zij vrouw was zeven maanden terug bevallen en tijdens een familiefeestje droeg ze een bikini. In plaats van zou vrouw te steunen, had hij kritiek.

Vrouw in bikini

“Op Memorial Day hield onze familie een kleine barbecue bij ons buitenzwembad. Mijn vrouw is zeven maanden geleden bevallen van onze jongste dochter en dit is de eerste keer dat onze familie gezellig samen is. Mijn zus (26) en mijn moeder, die allebei in ons gastenverblijf verblijven, kwamen langs en brachten mijn zesjarige neefje mee.”

De man geeft mee dat iedereen het hartstikke gezellig had en dat zijn oudste dochter en zus op hun telefoon bezig waren, maar toen ‘liep mijn vrouw met een bikini aan naar buiten’.

Hij omschrijft het als een ongemakkelijk moment. Iedereen zag volgens hem haar nog steeds zwanger uitziende buik en een hele gerimpelde en leerachtige huid.

Zijn echtgenote ging in het zwembad spelen met haar neefje. Zijn dochter en moeder hielpen dan met opruimen.

Dan fluisterde zijn moeder in zijn oor dat een vrouw van 40 in bikini er ordinair uitziet en dat zijn dochter een kiekje op Instagram wilde posten. Zijn dochter deelde hem mee dat ze zich zorgen maakten om de reacties op het uiterlijk van haar moeder.

Beschamend

De man vervolgt: “Dus als we allemaal bij elkaar zijn, neem ik mijn vrouw apart en vraag of ze zich kan omkleden in niet-zwemkleding of een zwempak. Ze draait door en begint me uit te leggen hoe dit lichaam me een dierbare baby heeft gegeven en maakte een scène. Ze stormt dan weg en we moesten uiteindelijk de foto zonder haar maken.”

Dit was echter niet de eerste keer dat de man het uiterlijk van zijn vrouw beschaamde. Het stel heeft drie kinderen en hij ijverde eerder voor een buikwandcorrectie. Ook zijn zus onderging die plastische chirurgie.

De man zegt dat zijn vrouw boos is en nu in de babykamer slaapt. Zijn moeder steunt hem naar eigen zeggen en zegt dat hij slechts een suggestie deed. Hij bedoelde het niet slecht en keek alleen maar om naar zijn dochter om wie hij zich zorgen maakte.

De reacties liegen er niet om. De overgrote meerderheid van de social media gebruikers noemt hem ronduit een hufter. Als iemand zich zou moeten schamen dan is het wel zijn moeder en hijzelf.