Connect with us

BN'ers

Heftig nieuws over Paul de Leeuw: ‘Doodverklaard’

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw kreeg slecht nieuws te horen. Angela de Jong verklaarde de presentator voor dood. “De tv-carrière van Paul zoals we hem kennen is nu echt klaar.”

De columniste weet zeker dat de televisiecarrière van Paul de Leeuw helemaal voorbij is. “Busje Komt Zo bewijst dat de tv-carrière van Paul zoals we hem kennen nu echt klaar is.”

Best vervelend nieuws voor Paul, die met zijn 60 al tegen de pensioenleeftijd aanzit. Zelf wil de presenator nog wel even door. Hij is heel trots op Busje Komt Zo. “Waarderingscijfer voor aflevering drie: 7,9! Nu nog iets meer kijkers, want je mist iets. #teambusje.”

Angela waarschuwt andere programmamakers om niet in dezelfde val te trappen en te blijven teren op succes van vroeger. “Er komt een dag dat het over is.” Volgens de columniste heeft Paul nog wel meer problemen. “Het wringt als je aan de ene kant nog steeds graag de brutale, nietsontziende presentator wil zijn en aan de andere kant in maatschappelijke discussies krampachtig politiek correct doet. Dat pikt de kijker simpelweg niet.”