Connect with us

Viraal

Stel kan geen kindjes krijgen en adopteert 2 meisjes: twee weken later zwanger van tweeling

adoptie

Heel wat mensen hebben een vurige kinderwens. Veel mensen zien deze droom in vervulling gaan, maar anderen moeten hun droom opgeven. Na talloze pogingen leggen ze zich erbij neer dat ze geen kinderen kunnen krijgen. Gelukkig is er ook nog zoiets als adoptie.

Ook Calena en Bj Durel besloten tot adoptie nadat ze beseften dat ze geen kinderen konden krijgen. Het koppel droomde altijd al van een groot gezin. En toen ze tot adoptie overgingen, gebeurde er iets compleet onverwacht.

Calena en Bj waren beiden dol op kinderen en probeerden al lang een kind te krijgen. Door vruchtbaarheidsproblemen begon het stel na te denken over adoptie. Toevallig leerden ze de zusjes Aubree en Mariah kennen en het klikte meteen. Eerst vroegen ze de voogdij over hen en later adopteerden ze de meisjes ook officieel.

In een interview legt Calena uit: “Het was pas een paar weken geleden dat officieel was meegedeeld dat we Aubree en Mariah konden adopteren, toen ik vreemde kwalen begon te krijgen.” De vrouw vervolgt: “Ik dacht dat het stress was, we gingen tenslotte heen en weer voor de praktijken van adoptie en het was niet makkelijk om alles onder controle te houden, maar toen ontdekte ik dat dat niet de reden was.”

Maar ze kon zich niet nog meer vergissen. Haar kwaaltjes kwamen helemaal niet door de inspanningen, maar omwille van het wonder van het leven. Ze was zwanger. Precies toen ze groen licht kregen voor de adoptie, werden ze zwanger van een tweeling.

Daar waar ze eerst droevig waren dat ze geen kinderen konden krijgen, waren ze op slag de ouders van vier kinderen. Plots werd hun grote droom van een groot gezin vervuld. “We hebben lang op dat moment gewacht en het was het mooiste dat we tot nu toe hebben meegemaakt. Plots werd waar we altijd van hadden gedroomd werkelijkheid. Het was niet gemakkelijk, maar er had ons niets beters kunnen overkomen.”

Een verhaal met een happy end en het wordt nog beter. Later kreeg de familie nog een vijfde kind en werd hun gezinnetje nog groter. We wensen deze mooie familie het allerbeste toe!

Viraal

Bram (23) heeft een relatie met zijn schoonmoeder

Bram* (echte naam bekend bij de redactie) woont samen met zijn vriendin. Hij had echter een beroemde affaire met iemand anders dan de moeder van zijn vriendin. Bram schaamt zich, maar geniet er ook van.

“Absolute fout”

Sinds Bram zich aan zijn schoonmoeder had voorgesteld, had hij beseft dat ze meer naar hem keek dan naar de gemiddelde persoon. De resultaten zijn wederzijds. “Elke keer dat Susan* en ik haar moeder gingen bezoeken, moest ik proberen mijn ogen van haar af te wenden. Dat was natuurlijk verkeerd, want ze was 47 jaar oud.

“Langzamerhand begon ik het leuk te vinden om naar het huis van haar moeder te gaan. Ik wilde hier ook zo lang mogelijk blijven. Maar die show kon ik natuurlijk niet loslaten. We gingen op zondagmiddag naar het huis van haar schoonmoeder , en Suzanne moest in de winkel eten. Het is een middernachtsnack, ik denk dat ze het expres zelf heeft meegebracht.”

‘Nu of nooit’

“Nog geen twee minuten nadat Suzanne was vertrokken, kwam haar moeder naar me toe en zei: ‘Nu of nooit’. Ik schrok eerst, maar ik verlang er al weken naar. We hadden ongeveer 10 minuten seks, ik niet’ Ik weet niet’ t\’Ik weet niet wat er met me aan de hand is.’

“Toen mijn vriendin terugkwam, probeerde ik normaal te doen. Ik besefte dat het niet normaal was. Ik gaf ook om mijn vriendin. Als ze wist wat er net was gebeurd, zou ze er kapot van zijn. En ze zou me niet verliezen, maar haar moeder zou ook verloren zijn.”

Zie ook Roel’s toorn: Stad sloopt pas gerenoveerde huizen om parken aan te leggen” Dat zou ik vreselijk vinden. Haar vader stierf toen ze zes was en ik kon er niets aan doen. Sindsdien verzin ik het terwijl haar moeder nog leefde Het is op 10 minuten rijden van ons. Ik bezoek haar ongeveer twee keer per maand en het klikte.”

Beter in bed

“Ik schaamde me een beetje, maar ik genoot ervan. Seks met mijn vriendin was ook prima, maar oudere vrouwen hebben meer ervaring en weten wat ze moeten doen.”

“Ik ben bang dat het gaat gebeuren. Ik ben doodsbang geweest voor dat moment sinds ik begon. Maar ik kan ook niet terug. Als ik besluit om geen seks meer te hebben met mijn schoonmoeder, zal ze waarschijnlijk dood Suzanne en spreek je uit op eigen risico.”

Lees verder

Viraal

Moeder installeert verborgen camera en ziet vader dochter dit aandoen.Nu verspreiden de beelden zich als een lopend vuurtje

Veel moeders vragen zich af wat hun echtgenoten doen terwijl ze voor hun kinderen zorgen. De moeder plaatste daarom ook een verborgen camera. Ze wil zien wat er gebeurt als vader en dochter alleen thuis zijn.

We weten allemaal dat het tegenwoordig te duur is om een ​​kind naar de crèche te brengen of een oppas te regelen. Tegenwoordig is dat bijna evenveel als het minimum maandloon. Omdat moeder meer verdient dan vader, kiezen ze vader om voor de kinderen te zorgen, en moeder om te werken…

Ze was erg verrast toen ze thuiskwam en zag wat papa zijn dochter had aangedaan. Ze moest zichzelf knijpen om er zeker van te zijn dat wat ze zag echt was. Meestal zie je dit soort dingen alleen op internet en vermoed je dat zoiets bij jou thuis kan gebeuren.

Het kind gedraagt ​​zich anders dan normaal. Het was gewoon een sfeer die ik voelde en die me deed denken: “Hé, wat doet mijn man in godsnaam met haar?” Ze besloot naar de camera te kijken die ze had geplaatst. Ze spoelt terug.

Ze had niet verwacht dat haar man zo voorzichtig zou zijn en niet zoveel tijd met haar dochter zou doorbrengen. Je ziet de liefde en passie van de vader van zijn gezicht spatten. Deze vader bracht waarschijnlijk meer tijd door met zijn dochter dan de gemiddelde vader.

Toen de moeder thuiskwam, liet ze de foto’s zien aan haar man, die maar al te blij was hem weer te zien.

Dus besloten ze deze foto’s op internet te publiceren. Ze zetten het op YouTube zodat iedereen ervan kan genieten. Het filmpje ging snel viraal.

Deel deze geweldige video met iedereen die je kent!

Lees verder

Dieren

Kat weigert weg te gaan bij de brandweerman die hem uit het puin redde

Te midden van al het verdriet in Turkije en Syrië zijn er ook enkele mooie momenten te zien. Natuurlijk is het belangrijk om deze momenten wel in perspectief te blijven zien.

Een brandweerman redde deze week een kat onder het puin en sindsdien weigert het dier weg te gaan bij zijn redder. Na negen dagen na de aardbeving werd in het Turkse Mardin een schattig katje onder het puin van een ingestort gebouw vandaan gehaald. Brandweerman Ali Cakas vond het diertje en noemde het ‘Enkaz’, Turks voor ‘ravage’. Ondanks enkele schrammen is de kat ontzettend gehecht geraakt aan zijn 33-jarige redder. De hartverwarmende beelden gaan nu het hele internet over.

Lees verder

Viraal

Zien: Lang Leve de Liefde deelnemer is dol op billen

Lang Leve de Liefde is een programma waarin twee onbekenden aan elkaar gekoppeld worden om minimaal 24 uur met elkaar in een Villa door te brengen. Het programma heeft al meerdere iconische fragmenten voortgebracht. Dit keer zien we een fragment van een deelnemer die het geen probleem vind om even goed te bekijken met wie hij nou eigenlijk in een jacuzzi zit.

Dol op billen

Een simpele man heeft de voorkeur om op borsten of op billen te vallen. In Lang Leve de Liefde was er dit keer een deelnemer die dol is op billen. Wanneer ze in de jacuzzi zitten, is het voor de dame tijd om even te laten zien wat voor vlees ze in de kuip heeft.

Lang Leve de Liefde deelnemer

Een billenman laat geen enkele kans liggen om even naar de kadetjes te gluren. Wanneer de dame omdraait om de temperatuur te checken, kan de man even bekijken wat voor vlees hij eigenlijk in de kuip heeft.

Lees verder

Viraal

Zien: Mars moet boete betalen nadat 2 medewerkers in volle tank chocolade vallen

Het moederbedrijf van Mars moet een boete betalen van omgerekend 13.600 euro nadat twee arbeiders in een tank vol chocolade waren gevallen. De medewerkers moesten gered worden.

Het ongeluk gebeurde in 2022 in een Mars-fabriek in Elizabethtown in Pennsylvania. Om onduidelijke redenen vielen de arbeiders in een tank waarin Dove-chocolade werd vermengd.

Volle tank chocolade:

Hulpverleners moesten een gat maken in de onderkant van de tank om de arbeiders te redden. Een van hen werd naar het ziekenhuis overgebracht.

De veiligheidsautoriteit oordeelde: “Die mannen waren ingehuurd om die tanks te reinigen en ze kregen daar niet de juiste opleiding voor.”

Een woordvoerder van het bedrijf laat weten dat ze zich neerleggen bij de boete. “De veiligheid van onze werknemers, ook zij die niet vast voor ons werken, is absoluut prioriteit voor ons. We waarderen dan ook hoe het onderzoek in samenwerking met ons gevoerd is.”

Lees verder

Viraal

Fors geslachtsdeel van 25 centimeter zorgt bijna voor overlijden bloedmooie jonge vrouw

Een 32-jarige heer heeft onthuld bijna ervoor te hebben gezorgd dat zijn bedpartner (foto) kwam te overlijden doordat hij haar penetreerde met zijn fors geslachtsdeel.

De Britse p*rno-acteur Keiran Lee, die bekendstaat om zijn groot geslachtsorgaan, heeft inmiddels al honderden filmopnames gemaakt.

Hij beweert dat hij zijn vrouwelijke collega Angela White uit Australië, met wie hij een scene opnam, het ziekenhuis in heeft gestuurd.

Keiran Lee

“Angela is een zeer sensuele dame en nam onze shoot erg veel tijd in beslag. Enkele dagen later hoorde ik echter dat ze er bijna niet meer was”, zei de man tegen een presentator van de bekende Pillow Talk podcast.

De jongedame zou één van haar ingewanden hebben gescheurd tijdens het vrijen. “Ze had kunnen sterven”, werd aangehaald.

Gedurende een latere opname nam Angela daarentegen ‘wraak’ op Keiran, door ‘per ongeluk’ snoeihard in zijn teelballen te bijten.

Lees verder

Viraal

Eindelijk een X in paspoort van Ren (23): “Bevrijd uit mijn hokje”

De 23-jarige Ren, die gewoon werd geboren als Renzo, uit Hengelo is dolgelukkig. Na jaren worstelen staat er geen M of V in haar paspoort, maar een X. Ren heeft het gevoel nu eindelijk zichzelf te kunnen zijn.

Veel mensen vragen zich af wat het probleem is. Als je als man wordt geboren staat er een M in je paspoort, vrouwen krijgen een V. Tegenwoordig heb je mensen die een X in hun paspoort willen en die er mentaal helemaal van in de war raken als ze geconfronteerd worden met het geslacht van hun geboorte.

‘Iets extra’s’

Afijn, er bestaan mogelijkheden om dat te laten wijzigen en Ren wilde dat graag. Ren is non-binair en wilde niet meer ‘in een hokje opgesloten’ worden. “Ik heb nu een eigen keuze gemaakt. Ik ben geen man, geen vrouw maar iets extra’s, aldus Ren tegen De Gelderlander.

Ren’s vader is strafrechtadvocaat en stond zijn menspersoon bij in de rechtbank. Hij vindt het heel uniek en mooi dat hij het geslacht van zijn geboren zoon heeft kunnen laten wijzigen. “De rechtbank in Almelo heeft het geregeld.” Ook Ren is emotioneel: “Nu voel ik me eindelijk meer mezelf en dat voelt ook een beetje meer officieel.”

Lees verder

Viraal

Dinsdag en woensdag extreem mooi weer: ”Neem vrije dagen op!”

Hoewel de temperaturen momenteel niet om over naar huis te schrijven zijn is er verandering op komst. Het KNMI en ook Weer.nl voorspellen schitterend weer voor aankomende woensdag. De zon zal volop schijnen, er komt nauwelijks bewolking en het kan wel 15 graden worden.

Dit weekend hebben we bij nader inzien weinig reden tot klagen. Op de meeste plekken blijft het droog en de temperatuur ligt tussen de 9 en 11 graden. In het binnenland kunnen wat wolkenvelden opduiken, waar de zon af en toe doorheen gaat schijnen.

Lenteweer

Dat weerbeeld blijft de komende dagen aanhouden. Op maandag gaat de zon al een beetje schijnen, maar dinsdag en woensdag worden pas echt mooi. Reinout van den Born van Weer.nl voorspelt ‘fraaie lentedagen met behoorlijk veel zon en nauwelijks bewolking’.

In de nachten kans het nog licht vriezen, maar de temperatuur loopt dankzij de zon overdag hard op, tot wel 13 graden. “In het zuidoosten zou het woensdag zelfs plaatselijk 14 of 15 graden kunnen worden en dan is het met recht lenteweer.”

De weerman heeft nog een goedbedoelde tip voor Nederlanders: ”Geniet van de zonnestralen, want vanaf donderdag wordt het weer wisselvalliger.”

Lees verder

Viraal

Onderzoek: Vet in bloed beschermt tegen allergieën, eczeem en astma

Vetten in het bloed beschermen tegen astma, eczeem en andere allergische aandoeningen. Dat blijkt uit een studie van LUMC-onderzoekers Koen Dekkers en Bas Heijmans.

Vetten, zoals cholesterol en triglyceriden, dempen de werking van genen die belangrijk zijn in de ontwikkeling van allergieën. Dekkers en Heijmans zagen dat vet vooral de werking van genen onderdrukt actief in een bepaald type van immuuncellen: de basofielen. Die produceren dan weer histamine. Dit is een stof die een sleutelrol speelt bij het opwekken van allergische reacties.

Tot hun grote verbazing bleek uit het onderzoek dat de impact van vet op de ontwikkeling van allergische reacties veel groter is dan op het hart en de bloedvaten.

Verzadigde of onverzadigde vetten

Heijmans geeft wel aan dat verder onderzoek noodzakelijk is. “Zijn het vooral de gezonde, onverzadigde vetzuren? Dat zou goed nieuws zijn. Of toch de ongezonde, verzadigde vetzuren?” Dat zou dan uiteindelijk kunnen leiden tot de ontwikkeling van een therapie. Patiënten met allergieën hebben misschien voordeel bij het toedienen van vetzuren die voorkomen in triglyceriden. Maar zo ver is het nog lang niet.

Lees verder

Viraal

Ik ben 24 en mijn man is 85 – we willen een gezin stichten

Een vrouw uit Mississippi die trouwde met een man die 61 jaar ouder is dan zij. Ze zegt dat ze klaar is om een gezin te stichten met haar nieuwe echtgenoot – ondanks het feit dat hij tien jaar ouder is dan haar eigen opa.

Liefde van haar leven
Miracle Pogue, 24, ontmoette manlief Charles, 85, terwijl hij in 2019 in een wasserette in Starkville werkte, en het paar vormde een vriendschap die een jaar later romantisch werd. Charles stelde in februari 2020 de vraag, en het paar ging afgelopen zomer trouwen.

“Hij is altijd wakker en actief.”
Miracle vertelde Kennedy News over het moment waarop ze hoorde over de gevorderde leeftijd van haar man en zei: “Ik kwam erachter in een gesprek toen we elkaar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 was geboren.”

“Ik heb zijn leeftijd niet eens geplaatst, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is, ik vind hem leuk om wie hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet”, voegde ze eraan toe. “Hij is altijd wakker en actief.”

Opa is jonger dan haar man
Miracle zegt dat haar moeder Tamika Phillips, 45, en grootvader Joe Brown, 72, vanaf het begin de relatie steunden. Haar vader, Kareem Phillips, 47, was echter moeilijker te overtuigen.

“Mijn opa zei dat als ik gelukkig was en dat is wat ik wil doen, hij ook gelukkig is. Mijn vader had zoiets van ‘nee mevrouw, helemaal niet’, ‘legde de bruid uit. “Het kostte veel tijd om hem te overtuigen. Als hij niet naar mijn bruiloft was gekomen, was hij me voor altijd kwijtgeraakt”, vervolgde ze. “Ik vertelde hem dat ik zijn steun nodig had. Toen hij Charles eenmaal ontmoette en met hem sprak, hield hij van hem.

Een gezin stichten
Ze zegt dat ze er nu naar uitkijkt om een gezin te stichten met haar bejaarde man. Ondanks de energie en het enthousiasme van Charles, geeft Miracle toe dat ze zich soms zorgen maakt over zijn gezondheid. Miracle zegt inderdaad dat ze plannen maken voor IVF en ze hoopt twee kinderen met haar man te krijgen.

“Ik wil dat hij nog een generatie krijgt. We willen naar een IVF-kliniek gaan om onze opties te bespreken, ‘verklaarde ze.

“We zijn eerder naar een IVF-kliniek geweest, maar we voelden echt het vooroordeel, ook al kennen ze me niet en het was behoorlijk overweldigend”, legt de geliefde Mississippian uit. “Nu vergeet ik het zolang ze me mijn baby geven. Misschien weerhoudt de leeftijd van Charles ons ervan om kinderen te krijgen, maar ik sta er open voor, misschien werkt het niet.

Lees verder

Trending