Connect with us

Viraal

Stel kan geen kindjes krijgen en adopteert 2 meisjes: twee weken later zwanger van tweeling

adoptie

Heel wat mensen hebben een vurige kinderwens. Veel mensen zien deze droom in vervulling gaan, maar anderen moeten hun droom opgeven. Na talloze pogingen leggen ze zich erbij neer dat ze geen kinderen kunnen krijgen. Gelukkig is er ook nog zoiets als adoptie.

Ook Calena en Bj Durel besloten tot adoptie nadat ze beseften dat ze geen kinderen konden krijgen. Het koppel droomde altijd al van een groot gezin. En toen ze tot adoptie overgingen, gebeurde er iets compleet onverwacht.

Calena en Bj waren beiden dol op kinderen en probeerden al lang een kind te krijgen. Door vruchtbaarheidsproblemen begon het stel na te denken over adoptie. Toevallig leerden ze de zusjes Aubree en Mariah kennen en het klikte meteen. Eerst vroegen ze de voogdij over hen en later adopteerden ze de meisjes ook officieel.

In een interview legt Calena uit: “Het was pas een paar weken geleden dat officieel was meegedeeld dat we Aubree en Mariah konden adopteren, toen ik vreemde kwalen begon te krijgen.” De vrouw vervolgt: “Ik dacht dat het stress was, we gingen tenslotte heen en weer voor de praktijken van adoptie en het was niet makkelijk om alles onder controle te houden, maar toen ontdekte ik dat dat niet de reden was.”

Maar ze kon zich niet nog meer vergissen. Haar kwaaltjes kwamen helemaal niet door de inspanningen, maar omwille van het wonder van het leven. Ze was zwanger. Precies toen ze groen licht kregen voor de adoptie, werden ze zwanger van een tweeling.

Daar waar ze eerst droevig waren dat ze geen kinderen konden krijgen, waren ze op slag de ouders van vier kinderen. Plots werd hun grote droom van een groot gezin vervuld. “We hebben lang op dat moment gewacht en het was het mooiste dat we tot nu toe hebben meegemaakt. Plots werd waar we altijd van hadden gedroomd werkelijkheid. Het was niet gemakkelijk, maar er had ons niets beters kunnen overkomen.”

Een verhaal met een happy end en het wordt nog beter. Later kreeg de familie nog een vijfde kind en werd hun gezinnetje nog groter. We wensen deze mooie familie het allerbeste toe!