Connect with us

Viraal

Dokters verbieden koppel om zwanger te worden, nu hebben ze 3 prachtige kinderen

uniek gezin

Dokters waarschuwden hen dat ze maar beter geen kinderen zouden maken. Maar daar hadden ze geen oren naar. Nu hebben ze drie schatten van kinderen.

Ouder worden is ongetwijfeld een van de mooiste dingen in het leven. Het is een tijd van hoop en bezorgdheid, maar vooral ook van intens geluk.

Dit koppel was voornamelijk heel angstig. De dokters hadden immers aangegeven dat hun kinderen de zwangerschap wellicht niet zouden overleven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charli Adams (@charli_kate)

Maak kennis met Charli Worgan en haar echtgenoot Cullen.

Charli Worgan is 27 jaar oud en heeft met 121 cm lengte dwerggroei. Haar echtgenoot Cullen is ook aan de kleine kant, maar lijdt aan een andere vorm van dwerggroei. De dokters waarschuwden dat als een kind beide vormen zou erven, het nooit zou kunnen overleven.

Charli raakte zes jaar geleden toch zwanger, hoewel de zwangerschap niet gepland was. Dochtertje Tilba werd in 2015 geboren. Net zoals haar moeder had het meisje achondroplasie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charli Adams (@charli_kate)

De vrouw richtte een Instagram account op, zodat mensen het bijzondere leven van dit unieke gezin kunnen volgen. Het aantal volgers liep snel op.

Nu geeft ze meer dan 300.000 fans en de moeder gebruikt de pagina om de vooroordelen over mensen met dwerggroei uit de wereld te verbannen.

Het gezinnetje is ondertussen zelfs uitgebreid tot drie schattige kinderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charli Adams (@charli_kate)

Deel dit bericht om deze familie alle geluk en liefde van de wereld toe te wensen.