Connect with us

Viraal

Kan jij deze optische illusie oplossen? 6 vrouwen met 5 paar benen

benen

Op social mediaplatform Reddit gaat een rare optische illusie rond: een foto van zes vrouwen met slechts vijf paar benen. Als je goed kijkt, lijkt het erop dat de benen van het derde meisje op de bank links ontbreken. Gebruikers van het platform staan voor een raadsel en proberen een verklaring te geven.

benen

Een gebruiker suggereert: “De benen van het tweede meisje zitten achter die van het eerste. Denk ik.” Nog iemand anders denkt: “Het is het tweede meisje van links wier benen moeilijk te vinden zijn omdat ze verborgen zijn achter het meisje helemaal links. Haar broek heeft dezelfde kleur en daardoor zie je die niet. Je kunt het verschil merken als je wat huid ziet boven de laars.”

Nog een derde gebruiker schrijft: “De twee meisjes aan de linkerkant dragen een zwarte spijkerbroek. Als je goed kijkt, zie je dat het been te groot is om van één meisje te zijn. Kijk goed en je zult de verandering in kleur van de zwarte spijkerbroek zien.”

benen oplossing

Vrijwel niemand draagt een echte oplossing aan, maar toch komen er enkele mensen met een logische verklaring. “Als je de afbeelding in detail bekijkt, zijn de benen van het middelste meisje de eerste spijkerbroek aan de linkerkant. De eerste twee meisjes aan de linkerkant dragen allebei een zwarte broek en hun benen vermengen zich met elkaar, bovendien heeft het meisje met de donkerblauwe top donkere benen.”

De oplossing van dit raadsel moet wellicht gezocht worden in de schoenen en de kleur broek van de meisjes. “Als je de schoenen zou kunnen zien, zou de illusie breken. Je kunt de benen van het tweede meisje van links onder die van het meisje helemaal links zien”, merkt iemand schrander op. Wat denk jij?