Connect with us

Viraal

Meisje van 6,5 kilo komt met natuurlijke bevalling ter wereld

baby

De geboorte van een kind is echt een wonder en met voorsprong de mooiste gebeurtenis in het leven. Koppels met meerdere kinderen hebben meer ervaring en hebben soms het gevoel dat niks hen nog kan verbazen als het aankomt op bevallingen. Dat is wellicht ook wat Melis en haar man Ben Amey dachten toen ze hun tweede kind kregen. Melis was met haar eerste dochter gewend om een grotere baby te dragen, maar ze kon nooit vermoeden dat ze met haar tweede zwangerschap alle records zou breken.

Ben en Melis waren in de zevende hemel toen ze ontdekten dat ze een tweede kindje verwachtten. Ze verlangden altijd al naar een groot gezin en konden niet wachten om hun tweede dochter op de wereld te verwelkomen. Melis en Ben hadden niets om bang voor te zijn, omdat ze het allemaal al een keertje hadden meegemaakt.

Echo

Maar algauw merkte Melis dat deze zwangerschap toch moeilijker was. Haar zwangere buik was buiten proporties en alles van haar eerste zwangerschap verbleekte bij haar tweede kind. Een echo bracht aan het licht dat ze groter was dan gemiddeld, en dat vergeleken met haar eerste baby, die zes kilogram woog. Ondanks dit nieuws, wilde de moeder toch op een natuurlijke manier bevallen.

Zware bevalling

De kleine Willow is geboren in maart 2020 en woog maar liefst 6,5 kilogram! Het meisje was sterk en gezond, en had een prachtig mollig gezichtje. Vanaf de geboorte moest ze rompertjes dragen voor baby’s van drie maanden en gebruikte ze de luiers van haar oudere zus. Omdat haar gewicht alle records brak, wordt ze nu het grootste kind van Victoria genoemd (een staat in Australië).

Voor Melis was het letterlijk een zware bevalling. Zo was daarna zo fel verzwakt dat ze even in een rolstoel moest zitten. Maar de aanblik van haar schattige dochter maakte natuurlijk alles dubbel en dik goed.