Connect with us

Viraal

Moeder nodigt alle klasgenootjes van dochter uit op feestje, behalve één

feestje

Deze moeder legt uit dat zij en haar man een verrassingsfeestje hadden georganiseerd voor hun jarige dochter. Ze vertelt dat ze iedereen uitnodigde, behalve een klasgenootje.

De moeder steekt van wal op Reddit: “Omdat mijn dochter over een paar dagen 6 wordt, organiseren mijn man en ik een verrassingsfeestje voor haar. Om het geheim te houden voor haar, nam ik, op het eindejaarsfeest georganiseerd door de school, de uitnodigingen voor het feest mee en deelde ze stiekem uit aan haar klasgenoten… op één na.”

Waarom deed ze dit? De moeder wilde op deze manier wraak nemen voor het pestgedrag van het klasgenootje in kwestie. “Dit meisje lacht mijn dochter sinds het begin van het schooljaar uit. Ze beledigt haar, bespot sommige van haar fysieke kenmerken en laat haar nooit met rust. Aangezien ik wil dat mijn dochter die dag gelukkig en sereen is, ben ik niet van plan iemand uit te nodigen die het feest waarschijnlijk zal verpesten.”

Lerares niet blij

Maar dan kreeg ze de vraag van de lerares van de kinderen om haar onder vier ogen te kunnen spreken. De juf benaderde haar en vond het teleurstellend hoe de moeder had gehandeld.

“Ik legde haar uit dat ik pas een stap terug zou zetten als het meisje haar houding zou veranderen jegens mijn dochter. Het is jammer dat ze nog geen koerswijziging heeft gezien en dat ze niet eens een verontschuldiging van haar ouders heeft gekregen. Ik ben verbitterd en het doet me pijn om op deze manier te handelen, maar ik moet mijn dochter beschermen en niemand zal me van gedachten kunnen doen veranderen.”

De vrouw geeft toe dat zij vroeger ook werd buitengesloten en dat zij het toen was die vaak niet naar feestjes mocht. Doordat haar dochter het slachtoffer is van pesten, veranderde ze haar houding.

Schuldig

Haar man steunde haar dus namen ze de beslissing om het meisje toch niet uit nodigen. Nu begint ze toch een beetje schuldgevoel te krijgen en vraagt Reddit-gebruikers om raad.

De meeste commentaren waren in het voordeel van de moeder. Al vinden velen wel dat de school hier een bemiddelende rol had moeten spelen. Wat vind jij van de beslissing van deze moeder? Steun je haar of vind je dit een slecht voorbeeld?