Connect with us

Actueel

Bizarre geruchten over Poetin: ‘Mogelijk al overleden’

Poetin

Er doen de vreemdste geruchten de ronde over Vladimir Poetin. Bronnen beweren dat de Russische president mogelijk zelfs al weken overleden is en dat nu een dubbelganger aan het roer van het land staat.

Als het om de gezondheid van Poetin gaat, circuleren er de laatste weken vreemde geruchten. Misschien gaat het om de ziekte van Parkinson en mogelijk zelfs schildklierkanker. Publieke optredens van de laatste tijd wakkerden die geruchten nog aan. Experts menen dat de president er heel slecht uitziet.

Dubbelganger?

Bronnen binnen de M16, de Britse geheime dienst, vermoeden dat Poetin zelfs al overleden is. Tijdens laatste optredens in het openbaar zag Poetin er anders uit, wat doet vermoeden dat het om een dubbelganger gaat.

Een bron meldt aan de Daily Star: “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij onwel was en het Kremlin zou dat nu ook kunnen doen.”