Connect with us

Viraal

Tweelingzusjes vragen op Moederdag aan stiefmoeder om hen te adopteren

moederdag

Gabriella en Julianna Ruvolo zijn tweelingzusjes uit New Jersey, die een prachtige verrassing hadden voor hun stiefmoeder Becky. Ze leerden elkaar kennen toen de meisjes amper acht jaar oud waren en het klikte meteen.

En wat beter om dit gevoel op een officiële manier te bezegelen? Gabriella en Julianna stelden zich de vraag en vonden een prachtig antwoord.

Op Moederdag gaven de meisjes Becky een pakje. Daarin zat een fotoalbum met alle mooie momenten van de afgelopen jaren. Op het eerste zich een normaal cadeau, maar er schuilde nog een verrassing om de hoek. De man van Becky, Pete, filmde het moment en hij zat natuurlijk mee in het complot.

Wanneer de vrouw bij de laatste pagina aanbelandt, begint ze te aarzelen. Daar leest ze iets wat haar sprakeloos maakt. Ze wendt zich tot de meisjes en vraagt: “Echt waar?” en het antwoord van de tweeling is eenvoudig ‘ja’.

En dan vloeiden de traantjes. Op de laatste pagina van het album stond namelijk de vraag of zij de meisjes wilde adopteren. De vrouw was overmand door geluk.

Becky legt uit: “Ik kon het niet geloven. Toen ik ze voor het eerst zag, waren ze erg klein en ik was zo nerveus. Maar we vonden elkaar meteen leuk en we konden het goed met elkaar vinden.”

Julianna bekende: “We hebben ons vaak afgevraagd wat het juiste moment zou kunnen zijn om zo’n verzoek te doen en we kwamen tot de conclusie dat het vragen van een vrouw om officieel moeder te worden, op de dag van haar feest moest zijn, en zo was het.”

@gabbyruvolo after 12 years of love, our biggest dream came true ?❤️? @beckyruv18 @juliannaruvolo #mothersday #adpotion #fyp ♬ Yellow – Coldplay