Connect with us

Viraal

Zoon wordt wakker uit coma en vertelt mama dat hij ongeboren kindjes zag

coma

Als moeder je kinderen verliezen in een auto-ongeluk is zowat het ergste wat iemand kan overkomen. Zo’n traumatische gebeurtenis slaat littekens voor het leven en is iets wat je nooit meer te boven komt. Een Amerikaanse moeder, Julie Kemp, maakte jaren terug iets vreselijks mee. Ze kreeg twee miskramen, maar verloor ook haar man tijdens een ongeluk. Haar zoontje van acht is op miraculeuze wijze gered.

Tijdens een auto-ongeluk kwam haar man om het leven en raakte haar zoon Landon ernstig gewond. Op dat moment was de jongen acht jaar oud. Per toeval ontdekten de hulpverleners dat er in het schroot nog een jongetje gekneld zat. Hij is met zware hoofdletsels overgebracht naar de intensive care van het ziekenhuis.

Landon lag twee weken in coma en zijn leven hing aan een zijden draadje. De dokters hadden weinig hoop en bereidden de moeder alvast voor op het ergste. Kemp onthult: “Ze vertelden me dat als hij het al zou overleven, dat hij dan voor altijd kind zou blijven. Hij zou dan nooit meer kunnen praten of lopen. Wanhopig zei ik dat ik mijn kind liever had zoals hij was, dan hem voor altijd kwijt te moeten zijn.”

Maar twee weken later gebeurde er een wonder. Landon ontwaakte uit zijn coma, en had geen blijvende hersenschade opgelopen. Maar wat hij toen tegen zijn moeder vertelde, bezorgde haar kippenvel.

Julie had haar zoontje gevraagd of hij wist waar zijn papa was. Toen antwoordde hij als bij verrassing: “Ik wilde Landon niet meer kwetsen en toen vroeg ik aan hem: ‘Weet je waar je vader is’ waarop hij zei:’Ja ik weet waar hij is, hij is in het paradijs. Trouwens, dat wilde ik je nog zeggen. Ik heb ook je twee andere kinderen gezien…”

De moeder trok bleek weg. Over welke kinderen had haar zoon het? En dan begon het haar te dagen. Landon had het over de twee kinderen die nooit geboren werden vanwege de miskramen.

Dan vervolgde Landon. “Ik wist dat ze mijn kleine broers waren, ook al had niemand me er ooit over verteld. Het enige wat ik weet, is dat ze in het paradijs zijn. Ben je daar dan niet blij mee?”

Sinds dat moment doen ze er alles aan om ook andere ouders te steunen die plotseling hun kinderen verloren. Dat doen ze door Landon zelf aan het woord te laten over zijn ervaring. De pijn van het verlies wordt volgens hen verzacht door het hiernamaals, waar uiteindelijk iedereen elkaar weer ontmoet in vrede en vreugde.

Of je nu al of niet gelovig bent, feit is wel dat dit verhaal over het paradijs en zijn ongeboren broertjes ons kippenvel bezorgde.