Connect with us

BN'ers

Koningin Máxima kreeg peperduur cadeau voor haar verjaardag

máxima

Koningin Máxima kon na twee jaren van coronaellende afgelopen zaterdag toch weer uitgebreid haar 51e verjaardag vieren. Volgens royalty-journalist Josine Droogendijk kreeg Máxima overigens een astronomisch duur cadeau.

De koningin mocht bij de Koning Willem I Prijzen zelf meerdere awards uitreiken. Uiteraard zag ze er weer beeldig uit, maar vooral haar juwelen sprongen in het oog.

De polsen van Máxima zaten bommetjesvol, en vooral een horloge van Hermès sprong in het oog. Josine heeft het horloge nog niet eerder bij haar gezien en daarom vermoedt ze dat het om een verjaardagscadeau gaat. Dat meldt ze op haar website modekoninginmaxima.nl.

Geen koopje

Het zou dus zomaar eens goed kunnen dat Willem-Alexander diep in de buidel tastte voor een exclusief cadeautje. Het kleinood is allesbehalve klein van prijs. Het uurwerk is namelijk bezet met diamanten en het bandje is van krokodillenleer. Omgerekend gaat een Hermès Cape Cod over de toonbank voor om en bij de 6.650 euro.

Het uurwerk is overigens vernoemd naar een schiereiland bij de kust van Massachusetts, Cape Cod. De beroemde armband van Chaîne d’Ancre, een typisch sieraad van Hermès, diende als inspiratiebron.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)