Connect with us

Video

Syrische vluchtelinge (17) roert The Voice-jury tot tranen toe

Vluchteling Hanin in The Voice.

We kunnen ons niet herinneren dat een optreden bij The Voice ooit zoveel emoties losweekte. De juryleden waren tot tranen toe geroerd door de auditie van Hanin al Kadamani. Ook de kijkers thuis hielden het niet droog tijdens het optreden van de 17-jarige.

Jan Smit had niets dan superlatieven over voor het meisje: “Het leek wel alsof er een engel zong …” Hanin vertelde dat meedoen aan The Voice altijd al haar grote droom was. De jongedame koos voor ‘Let it be’ van The Beatles en raakte daarmee een gevoelige snaar.

Grote droom

De papa van Hanin straalde van geluk terwijl hij vanachter het glas naar het optreden van zijn dochter keek. Dat geluk werd alleen nog maar groter toen alle vier de juryleden besloten om hun stoelen te draaien. Eindelijk was de grote droom van Hanin uitgekomen en heel Nederland had het gezien.

Iedereen wilde natuurlijk meer weten over het verhaal van de familie en het leed dat ze hadden doorstaan.

Hanin legde uit dat haar familie vanuit Syrië naar Nederland moest vluchten. De 17-jarige openhartig: “We zijn gevlucht voor slechte mensen en wij zijn echt gelukkig hier in Nederland.

Gevoelige snaar

Het optreden van het meisje maakte heel wat los in de Nederlandse huiskamers. Een voormalig vluchteling reageerde: “Ik ben ook vluchteling geweest (Kosovo oorlog). Ik ben Nederland en mijn Nederlandse vrienden dankbaar. 2002 terug naar Kosovo en sinds 16 jaar heb ik een topleven in CH. Maar Nederland vergeet ik nooit.”

Ali B. wilde haar wel eens een Arabisch lied horen zingen en Hanin bediende hem op zijn wenken. En ze zong het ook nog eens a capella. Opnieuw stroomden de traantjes, zo ook bij Waylon. Zonder enige aarzeling koos Hanin voor Anouk als haar coach. Ze zei er wel beleefd bij dat ze hen allemaal leuk vond.

Lees verder

Video

Italiaanse hardloper verliest Wereldkampioenschap nadat penis uit broekje schiet

Een Italiaanse hardloper liep een nogal ongelukkige race op de
400 m tijdens de Wereldkampioenschappen atletiek onder 2022. Alberto Nonino nam deel aan het evenement, waaronder de tiende in Cali, Colombia. Hij begon goed aan de race, totdat het noodlot toesloeg.

Genitale gebied

Hoewel hij goed presteerde in het midden van de baan, waren de ogen van de kijkers vooral gericht op zijn geslachtsdeel. Volgens sportjournalist David Sanchez de Castro viel zijn penis er tijdens de race steeds af: “Misschien heb ik mezelf verkeerd begrepen. Zijn penis gleed uit zijn korte broek en hij moest hem tegenhouden omdat hij niet goed kon rennen, het is normaal dat je penis heen en weer zwaait.

Terwijl hij nog rende, probeerde hij wanhopig het probleem op te lossen, maar niets leek hem te helpen. Aan het begin van de race was hij nog steeds een van de eersten, maar naarmate de race vorderde en hij de hele tijd met zijn penis worstelde, haalde hij de finish.

Hij deed het in 51,57 seconden. Dat is niet hoe hardlopers aandacht willen. Toch besloot hij het van de positieve kant te bekijken. Hij besloot zelfs nog een bericht op Instagram te plaatsen voor al zijn fans.

Lees verder

Video

BEELDEN: Man draait enorme drol bij kassa Albert Heijn

Albert Heijn

Deze smeerpijp vond het een goed idee om zijn kringspier te verlichten bij de kassa van de Albert Heijn. De man was wel vergeten dat er tegenwoordig zowat overal camera’s hangen.

Wellicht zijn de medewerkers er pas achteraf achter gekomen, toen ze de drol zagen liggen bij de kassa. Een blik op de camerabeelden bracht dan de bizarre actie aan het licht.

Het is niet bekend waar dit voorval plaatsvond, maar het is goed te zien dat het gaat om een supermarkt van Albert Heijn.

Nu kan het internet wat ons betreft echt uit. Bekijk de video door op het pijltje naar rechts te drukken.

Lees verder

Lifestyle

Zien: Emotionele Martijn krijgt binnenkort apenpokken-vaccin: ”Kijk er enorm naar uit”

De meeste Nederlanders houden niet van vaccinaties. Vaccin tegen coronavirus en nu weer apenpokken. Maarten is anders. Hij behoorde tot de risicogroep die als eerste een kortdurend vaccin tegen apenpokken kreeg en was dolgelukkig.

Martijn vertelde aan RTL Nieuws dat het apenpokkenvirus enorm veel voorkomt in zijn omgeving. Hij was ook een beetje bang. Niet zozeer voor het virus zelf, want “de symptomen lijken erg onaangenaam”. Martijn is bang dat de infectie hem ervan weerhoudt om op vakantie te gaan.

Heel gelukkig

Toen een journalist van RTL Nieuws hem vroeg of Martijn blij was om als een van de eersten te zijn ingeënt tegen het apenpokkenvirus, antwoordde hij: “Ja, ik heb er heel veel zin in. Ik slik ook PrEP, een medicijn dat je kunt gebruiken om een ​​hiv-infectie te voorkomen.

Martijn wordt emotioneel als hij binnenkort een apenpokkenvaccin krijgt: ‘Ik kan niet wachten om daarheen te gaan’

“Ik sta trouwens ook in de frontlinie als het gaat om het krijgen van het covid-vaccin. Mijn mening is dat voorkomen beter is dan genezen.

Lees verder
Advertisement

Trending