Connect with us

BN'ers

Wow! Dit is wat er is gestolen bij Monica Geuze

inbraak-monica-geuze

Monica Geuze is slachtoffer geworden van een inbraak, zo deelde de influencer eerder deze week op Instagram. Nadat Monica haar vakantie op het laatste moment niet door ging, is dit de tweede tegenslag waar Monica mee te maken krijgt…

Op Instagram deelt Monica in haar stories een foto van een ingegooide ruit.”Onbegrijpelijk dat een staycation op vijftien kilometer afstand al niet meer mogelijk is”, zo schrijft ze bij de foto.

Voorafgaand de inbraak deelde Monica dat zij en Robbert op vakantie zouden gaan naar het zonnige Curacao. Helaas kleurde het eiland een dag voor vertrek oranje, wat betekent dat alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Monica en Robbert besloten daarom last minute hun vakantie te cancelen.

Inbraak

Gelukkig was er ten tijde van de inbraak niemand thuis, zo vertelt het management van Monica. Er is overigens nog niet helemaal duidelijk wat de schade is.

Lars Veldwijk

Wat ook lastig is voor Monica is dat haar ex Lars Veldwijk de maand december in Nederland is. Dit betekent dat hun dochtertje Zara-Lizzy de komende weken veel van huis is en de tijd doorbrengt met haar vader. In haar nieuwste vlog vertelt Monica geëmotioneerd dat ze het hier enorm moeilijk mee heeft. Monica is uiteraard blij dat Zara-Lizzy haar vader weer in haar armen kan sluiten, maar toch blijft het niet makkelijk.

Bekijk de hele video hier: