Connect with us

BN'ers

Woeste Linda de Mol is er klaar mee!

Lindas-wintermaand

Linda de Mol heeft sinds haar overstap naar SBS te maken gekregen met aardig wat kritiek. Ook nu Linda’s wintermaand weer begonnen is, wat enorm goed bekeken wordt, luidt er weer kritiek en Linda is het helemaal zat, zo vertelt ze aan het AD.

De eerste aflevering had maar liefst 1.9 miljoen kijkers. Floortje Dessing en Mark Rutte waren te gast in dit programma en Linda voelt haar gasten stevig aan de tand.

Kritiek

Linda vertelt aan het AD dat vooral de media wereld kritiek heeft op haar programma. “Normaal ben ik de persoon er niet naar om over kritiek te zeuren. Maar je kunt wel denken: laat het van je afglijden. Sta erboven. Het is kritiek vanuit het mediawereldje, van journalisten en niet van de kijkers.” zo vertelt ze.

kritiek-linda-de-mol

Linda stoort zich hier enorm aan, want de kijkers genieten van het programma. “Ik kreeg zo veel leuke reacties. En dat journalisten schrijven dat het allemaal niet kritisch genoeg is, daar ben ik wel even klaar mee.” zo laat de presentatrice weten.

Linda laat weten dat het nooit haar doel is geweest om journalistieke vraagstukken te behandelen met haar gasten. Het programma is opzoek naar levensverhalen, zo legt ze uit. Linda’s Wintermaand is deze hele maand elke zondagavond om 20:30 uur te zien op SBS 6.

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending