Connect with us

BN'ers

Woeste Linda de Mol is er klaar mee!

Lindas-wintermaand

Linda de Mol heeft sinds haar overstap naar SBS te maken gekregen met aardig wat kritiek. Ook nu Linda’s wintermaand weer begonnen is, wat enorm goed bekeken wordt, luidt er weer kritiek en Linda is het helemaal zat, zo vertelt ze aan het AD.

De eerste aflevering had maar liefst 1.9 miljoen kijkers. Floortje Dessing en Mark Rutte waren te gast in dit programma en Linda voelt haar gasten stevig aan de tand.

Kritiek

Linda vertelt aan het AD dat vooral de media wereld kritiek heeft op haar programma. “Normaal ben ik de persoon er niet naar om over kritiek te zeuren. Maar je kunt wel denken: laat het van je afglijden. Sta erboven. Het is kritiek vanuit het mediawereldje, van journalisten en niet van de kijkers.” zo vertelt ze.

kritiek-linda-de-mol

Linda stoort zich hier enorm aan, want de kijkers genieten van het programma. “Ik kreeg zo veel leuke reacties. En dat journalisten schrijven dat het allemaal niet kritisch genoeg is, daar ben ik wel even klaar mee.” zo laat de presentatrice weten.

Linda laat weten dat het nooit haar doel is geweest om journalistieke vraagstukken te behandelen met haar gasten. Het programma is opzoek naar levensverhalen, zo legt ze uit. Linda’s Wintermaand is deze hele maand elke zondagavond om 20:30 uur te zien op SBS 6.