Connect with us

Video

Orgel Joke steekt Fred van Leer muzikaal hart onder de riem

Orgel Joke brengt ode aan Fred van Leer

Orgel Joke, de nieuwste internetsensatie van Nederland, kwam met een prachtig gebaar voor de geplaagde Fred van Leer. De stylist zit in een moeilijke periode nadat er een intieme video in de privésfeer van hem uitlekte. Nu wilde Orgel Joke hem een beetje opbeuren met een muzikale ode.

Heftige periode

Stylist Fred van Leer heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk. Nederland stond in rep en roer nadat er een intieme video van Fred de ronde deed. De stylist zat in zak en as en probeerde zich uiteindelijk van het leven te beroven. Aan De Telegraaf onthulde hij later dat de beelden tegen zijn wil waren opgenomen.

Massale steunbetuigingen

Orgel Joke vond het hoog tijd om Fred een beetje op te beuren. Ze maakte een video waarin ze het lijflied van iedere Rotterdammer ten gehore brengt.

Joke zei: “Jij weet als Rotterdammer dat als je loopt door de storm er veel mensen achter je staan en met je meelopen. Ik ook, You’ll Never Walk Alone”, waarna ze het wereldberoemde nummer begint te spelen.

Fred is erg geraakt door het gebaar van Orgel Joke. Hij postte de video op zijn Instagram met de woorden: “Zo lief. Dankjewel lieve Orgel Joke.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Lees verder

Video

Italiaanse hardloper verliest Wereldkampioenschap nadat penis uit broekje schiet

Een Italiaanse hardloper liep een nogal ongelukkige race op de
400 m tijdens de Wereldkampioenschappen atletiek onder 2022. Alberto Nonino nam deel aan het evenement, waaronder de tiende in Cali, Colombia. Hij begon goed aan de race, totdat het noodlot toesloeg.

Genitale gebied

Hoewel hij goed presteerde in het midden van de baan, waren de ogen van de kijkers vooral gericht op zijn geslachtsdeel. Volgens sportjournalist David Sanchez de Castro viel zijn penis er tijdens de race steeds af: “Misschien heb ik mezelf verkeerd begrepen. Zijn penis gleed uit zijn korte broek en hij moest hem tegenhouden omdat hij niet goed kon rennen, het is normaal dat je penis heen en weer zwaait.

Terwijl hij nog rende, probeerde hij wanhopig het probleem op te lossen, maar niets leek hem te helpen. Aan het begin van de race was hij nog steeds een van de eersten, maar naarmate de race vorderde en hij de hele tijd met zijn penis worstelde, haalde hij de finish.

Hij deed het in 51,57 seconden. Dat is niet hoe hardlopers aandacht willen. Toch besloot hij het van de positieve kant te bekijken. Hij besloot zelfs nog een bericht op Instagram te plaatsen voor al zijn fans.

Lees verder

Video

BEELDEN: Man draait enorme drol bij kassa Albert Heijn

Albert Heijn

Deze smeerpijp vond het een goed idee om zijn kringspier te verlichten bij de kassa van de Albert Heijn. De man was wel vergeten dat er tegenwoordig zowat overal camera’s hangen.

Wellicht zijn de medewerkers er pas achteraf achter gekomen, toen ze de drol zagen liggen bij de kassa. Een blik op de camerabeelden bracht dan de bizarre actie aan het licht.

Het is niet bekend waar dit voorval plaatsvond, maar het is goed te zien dat het gaat om een supermarkt van Albert Heijn.

Nu kan het internet wat ons betreft echt uit. Bekijk de video door op het pijltje naar rechts te drukken.

Lees verder

Lifestyle

Zien: Emotionele Martijn krijgt binnenkort apenpokken-vaccin: ”Kijk er enorm naar uit”

De meeste Nederlanders houden niet van vaccinaties. Vaccin tegen coronavirus en nu weer apenpokken. Maarten is anders. Hij behoorde tot de risicogroep die als eerste een kortdurend vaccin tegen apenpokken kreeg en was dolgelukkig.

Martijn vertelde aan RTL Nieuws dat het apenpokkenvirus enorm veel voorkomt in zijn omgeving. Hij was ook een beetje bang. Niet zozeer voor het virus zelf, want “de symptomen lijken erg onaangenaam”. Martijn is bang dat de infectie hem ervan weerhoudt om op vakantie te gaan.

Heel gelukkig

Toen een journalist van RTL Nieuws hem vroeg of Martijn blij was om als een van de eersten te zijn ingeënt tegen het apenpokkenvirus, antwoordde hij: “Ja, ik heb er heel veel zin in. Ik slik ook PrEP, een medicijn dat je kunt gebruiken om een ​​hiv-infectie te voorkomen.

Martijn wordt emotioneel als hij binnenkort een apenpokkenvaccin krijgt: ‘Ik kan niet wachten om daarheen te gaan’

“Ik sta trouwens ook in de frontlinie als het gaat om het krijgen van het covid-vaccin. Mijn mening is dat voorkomen beter is dan genezen.

Lees verder
Advertisement

Trending