Connect with us

Video

Orgel Joke steekt Fred van Leer muzikaal hart onder de riem

Orgel Joke brengt ode aan Fred van Leer

Orgel Joke, de nieuwste internetsensatie van Nederland, kwam met een prachtig gebaar voor de geplaagde Fred van Leer. De stylist zit in een moeilijke periode nadat er een intieme video in de privésfeer van hem uitlekte. Nu wilde Orgel Joke hem een beetje opbeuren met een muzikale ode.

Heftige periode

Stylist Fred van Leer heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk. Nederland stond in rep en roer nadat er een intieme video van Fred de ronde deed. De stylist zat in zak en as en probeerde zich uiteindelijk van het leven te beroven. Aan De Telegraaf onthulde hij later dat de beelden tegen zijn wil waren opgenomen.

Massale steunbetuigingen

Orgel Joke vond het hoog tijd om Fred een beetje op te beuren. Ze maakte een video waarin ze het lijflied van iedere Rotterdammer ten gehore brengt.

Joke zei: “Jij weet als Rotterdammer dat als je loopt door de storm er veel mensen achter je staan en met je meelopen. Ik ook, You’ll Never Walk Alone”, waarna ze het wereldberoemde nummer begint te spelen.

Fred is erg geraakt door het gebaar van Orgel Joke. Hij postte de video op zijn Instagram met de woorden: “Zo lief. Dankjewel lieve Orgel Joke.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op