Connect with us

BN'ers

Zoontje Roxeanne Hazes toont dat hij zangtalent van opa erfde

Zoontje Roxeanne Hazes heeft gouden keeltje

De Hazesjes zijn gezegend met de muzikale genen. De vraag is dan ook of het gigantische talent van Hazes senior overslaat op de kleinkinderen? Dat lijkt wel degelijk het geval te zijn! Nu toont Fender, het zoontje van Roxeanne, dat hij een aardig stukje kan zingen.

Zangtalent

De appel is in de familie Hazes niet ver van de boom gevallen. Het is duidelijk dat André Hazes junior en Roxeanne Hazes het talent van hun beroemde papa erfden. Ze verdienen, net als wijlen hun vader, de kost met hun stem.

Het was jarenlang koude oorlog tussen Roxeanne en André Hazes. Voorbije zomer kwam dan toch de onverwachte reünie. Misschien brengt deze hereniging in de toekomst wel iets heel moois? Zou het niet geweldig zijn als broer en zus eens een duet gaan zingen? Roxeanne liet alvast uitschijnen dat zij dat wel ziet zitten. Daarover zei Dochter Dré: “Ik zeg nooit nooit. Ik zou dat best ooit heel leuk vinden.”

Fender met gouden keeltje

Nu lijkt het erop dat opa André zijn talenten nog een generatie verder heeft doorgegeven. Dat is toch wat we zien in een video die de partner van Rox en papa van Fender, Erik Zwennes, op Instagram postte.

In het filmpje is te zien dat Fender, amper twee jaar oud, met veel overgave Berend Botje meezingt. Zien we hem binnen een jaar of twintig ook op het grote podium?