Connect with us

Puzzels

CIA daagt toekomstige spionnen uit om de verschillen te vinden tussen twee foto’s

Sommige mensen fantaseren er wel eens over hoe het is om een geheim agent te zijn, naar exotische bestemmingen te reizen en allerlei futuristische snufjes te testen.

Maar om een goede spion te zijn, moet je wel over bepaalde kwaliteiten beschikken. Bijvoorbeeld een voortreffelijk observeringsvermogen, want de ideale agent is natuurlijk in staat om details te zien die de meeste mensen over het hoofd zien.

Nu postte de CIA een zoekplaatje en vroeg volgers om de verschillen te vinden. Wij vonden er maar negen, dus wij zullen niet al te snel aangenomen worden. Maar laten we even kijken of jij het beter doet.

De twee foto’s tonen op het eerste zicht twee identieke straattaferelen. Maar als je goed ziet, zal je toch verschillen opmerken. Verschillen die van doorslaggevend belang kunnen zijn voor spionnen die naar iets verdachts speuren.

CIA

In een volgende tweet schreef de CIA: “Als je meer dan 10 verschillen hebt gevonden, toonde je goed vakmanschap. Kijk altijd uit naar opportuniteiten om iets bij te leren.”

Sommige mensen met een arendsoog beweren dat ze zelfs 11 of 12 verschillen zien en snoefden dat ze goede werknemers zouden zijn. Hoeveel had jij er gevonden?