Connect with us

Puzzels

Alleen mensen met arendsogen vinden dit kleine steentje in koffiemolen

Ja, hier is weer een oogtest, maar deze is zo’n duizend keer moeilijker. Online gebruikers worden uitgedaagd om een kiezelsteen te vinden tussen duizenden koffiebonen. Als je deze taak kunt volbrengen, krijg je de titel van een ‘sniper met superoog’.

De Uitdaging op Reddit

Reddit heeft opnieuw een uitdagende test gepost, en deze is een grote stap omhoog ten opzichte van de illusie van de tijger in het bos. Deze puzzel kan je dagenlang bezighouden. In een foto staan duizenden koffiebonen verspreid over een menger, waarbij een grijze kiezelsteen van gelijke grootte is toegevoegd. Het doel is om deze kiezelsteen te vinden.

Of je het nu wilt of niet, je zult je telefoon waarschijnlijk een centimeter van je gezicht houden, als een gek, om de grijze stipjes te kunnen onderscheiden. In tegenstelling tot de vreemde tijgerfoto heeft deze test geen tijdslimiet, maar je zult misschien de kiezelsteen nooit vinden.

Reacties van Gebruikers

Veel gebruikers hebben moeite gehad om de kiezelsteen te vinden tussen de koffiebonen. Eén gebruiker reageerde: “Ik ga mijn brein niet vernietigen door naar dat ding te zoeken.” Een ander zei: “Plotwending: ze bedoelen een cacaokiezel.” Weer een derde voegde toe: “Ik heb het nog steeds niet gevonden ondanks de gegeven hint. Ik kan alleen maar zeggen dat het duidelijk een steen moet zijn vergeleken met een koffieboon, anders ben ik voorstander van het verbranden van je op de brandstapel.”

Hoewel het een leuke breinbreker is, kan het frustrerend zijn als je obsessief naar de optische illusie kijkt en je frustraties in de reacties achterlaat, zoals sommige andere gebruikers deden. “Kan iemand het alsjeblieft tekenen? Ik word gek,” smeekte een gebruiker.

De Ontdekking van de Kiezelsteen

Na verschillende verzoeken van gebruikers om een tekening van de kiezelsteen te maken na hints van de maker, werd het duidelijker waar de kiezel zich bevond. Als je nog verder wilt zoeken, stop dan nu met scrollen.

De kiezelsteen bevindt zich letterlijk kleiner dan een koffieboon. Het is een bijna onmogelijke taak, dus als je het zonder hulp hebt gevonden, heb je misschien wel het potentieel om een sniper te worden zonder het te weten.

De Locatie van de Kiezelsteen

De maker onthulde later: “Aan de linkerkant, bijna direct links van de verbinding waar de gebogen metalen arm de rechte arm ontmoet, gericht op 7 uur. Iets kleiner dan een boon, witachtig, lijkt een beetje op een tand.”

Sommige boze gebruikers zeiden dat het eruitzag als ‘gekauwde kauwgom’ in plaats van een kiezelsteen, maar degenen die het vonden waren ongelooflijk trots in de reacties.

Heb jij het gevonden? Heb je wat haar verloren? Heb je je hoofd tegen de muur geslagen zoals ik deed?

Hoe dan ook, je bent niet alleen.