Connect with us

Puzzels

Aartsmoeilijke puzzel: vind jij de muis tussen de eekhoorntjes?

Puzzel van The Dudolf

Het is geen geheim dat breinkrakers wonderen doen voor je grijze hersencellen. Optische illusies hebben de eigenschap dat ze onze hersenen een beetje voor de gek houden. Onze ogen zien iets, maar ons brein interpreteert het heel anders.

Dat is precies ook het geval met de tekeningen van kinderboekillustrator Gergely Dudás, beter bekend als The Dudolf. Vind jij de muis tussen alle eekhoorns?

De leuke puzzels van Dudás vind je op zijn website, in zijn boeken en op zijn sociale media. De hersenkrakers van zijn hand gaan van eenvoudig tot heel moeilijk. Iedereen, van beginners tot professionals, komen aan hun trekken.

Vind de muis

Deze puzzel schommelt een beetje tussen de twee in, niet te gemakkelijk, maar ook niet te moeilijk. Je kunt het jezelf natuurlijk wel wat lastiger maken door jezelf een tijdslimiet op te leggen: vind de muis binnen de tien seconden!

Zet je schrap voor deze uitdaging.

Bekijk de puzzel hieronder. Heb je het niet gevonden, concentreer je dan goed en probeer het nog een keertje. De oplossing vind je door naar rechts te scrollen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gergely Dudás (@thedudolf)