Connect with us

BN'ers

Beste medicijn: Fred van Leer vindt troost op schoot van Sinterklaas

Fred van Leer op schoot van Sinterklaas.

Stylist en presentator heeft een zware periode achter de rug en dat is nog zacht uitgedrukt. Nu lijkt hij langzaam maar zeker uit het dal te klimmen. Onder goedkeurend oog van zijn talrijke volgers gaat zijn carrière gewoon door. Fred liet nu weten dat hij het beste medicijn heeft gevonden.

Hilarisch

De stylist postte een hilarisch kiekje op zijn Instagram. Fred van Leer schreef: “Pak het leven bij zijn (kerst)ballen … en door!” Zo maakt hij duidelijk dat lachen het allerbeste medicijn is.

Bekende Nederlanders reageren

Bekende en minder bekende Nederlanders vinden het allemaal geweldig. Pauline Wingelaar, Jan Versteegh, Victoria Koblenko, Dotan en Rodney Sneijder zijn enkele BN’ers die zich een breuk lachen met zijn dubbelzinnig bericht.

Zware periode

Na het uitlekken van een intieme video maakte Fred bekend dat hij een wanhoopspoging had ondernomen. De bewuste video is gemaakt tegen de wil van de stylist in.

Fred kreeg massaal veel steun nadat bekend raakte dat hij in het ziekenhuis was opgenomen. Ook Orgel Joke bracht een prachtige ode aan Fred.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)