Connect with us

Lifestyle

Nieuw Volkswagen busje kan uitgevouwen worden tot complete camping

We kennen Volkswagen allemaal voor hun legendarische kampeerbusjes, maar nu gaan ze nog een stapje verder.

Hoe prachtig de klassieke busjes er ook uitzien, ze zijn best klein, dus kwam Volkswagen met een nieuw model van de Caddy California. En het heeft meer weg van een camping op wielen dan van een auto.

Volgend jaar lanceert de autoreus de vijfde generatie van de Caddy, het kleinste lid van de California familie.

De bus is uitgerust met een twee meter lang uitvouwbaar bed met een kwalitatief hoogwaardige matras. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook een modulair tentsysteem. Dat maak je vast aan de achterkant van de bus.

Nog meer snufjes

Deze nieuwe auto staat in het teken van de kampeerliefhebber met dimmend LED verlichtingssysteem en kampeergerei dat in een tas onder het bed geschoven kan worden.

Deze camper ziet er zo fancy uit dat zelfs types als Paris Hilton meteen op kampeertrip zouden willen vertrekken!

Lees verder

Lifestyle

Grote zorgen Céline Dion: ‘Haar lichaam stopt ermee’Mensen maken zich ernstig zorgen om Céline Dion. De zangeres moest in Las Vegas een show cancellen vanwege medische problemen.

In november stond een grote show op de agenda, maar die moest ze nu afzeggen. Het management verklaart: “Céline heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen.”

Zus Claudette legt uit

Zus Claudette geeft toelichting bij de situatie van de zangeres. “Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee.” Ook de leeftijd van Dion speelt een rol. “De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet”, klinkt het.

Claudette stelt de fans gerust en zegt dat haar zus gewoon moet rusten. “Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

Reactie Céline Dion

Dion zelf is helemaal kapot van de afzegging. Ze schreef op haar Instagram: “Ik ben er kapot van. Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden aan onze nieuwe show gewerkt, en dat ik in november niet kan openen, doet me veel verdriet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion)Lees verder

Lifestyle

“Rico Verhoeven en Gaby Blaaser stiekem betrapt in bed!”Er zijn heel wat relaties en huwelijken van bekende Nederlanders gesneuveld de laatste paar maanden. We hebben het dan natuurlijk over Monique Westenberg, André Hazes, Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel, Tony Junior, Geraldine Kemper, Leontine en Marco Borsato en ga zo maar door.

Maar ook Rico Verhoeven en Jacky Duchenne hebben besloten om er een punt achter te zetten. De redenen hiervoor waren nog niet helemaal duidelijk, maar weekblad Privé heeft geschreven dat dit door een affaire is gekomen die al een tijdje speelde in het leven van de wereldberoemde kickbokser. En die affaire zou met niemand minder dan Gaby Blaaser zijn.

Rico Verhoeven zou affaire hebben gehad met Gaby Blaaser

Voor degene die haar niet kennen, ze speelde bijvoorbeeld in SpangaS, Onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden. Tegenwoordig is ze… influencer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)Lees verder

Lifestyle

Net binnen: WHO komt met alarmerend nieuws over verspreiding apenpokkenVandaag wordt er aan de burelen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zeer belangrijk overleg gevoerd. Op de agenda staat de situatie rondom de verspreiding van het apenpokkenvirus. De WHO gaat bepalen of het gaat opschalen naar het hoogste waarschuwingsniveau.

Dat zou natuurlijk geen best nieuws zijn. Momenteel is het virus vastgesteld bij om en nabij 14.000 mensen in 70 landen. De verspreiding gaat razendsnel. Zo snel, dat de WHO voornemens is apenpokken uit te roepen tot internationaal gevaar voor de volksgezondheid.

Mocht dat daadwerkelijk gebeuren, dan zijn er drie ziektes die op het hoogste waarschuwingsniveau staan: apenpokken, polio en natuurlijk het coronavirus.

Europa besmettingshaard

Europa is met afstand het epicentrum van besmettingen. Tot vorige week bleken er op ons continent 8.200 mensen in 35 landen die het virus onder de leden hadden. Van hen moesten 183 mensen naar het ziekenhuis. Er zijn geen sterfgevallen bekend.

Om de situatie te vertalen naar Nederland: afgelopen maandag stond de teller op 656 geïnfecteerden. Vandaag komen de hooggeleerden van het RIVM met nieuwe cijfers.

Symptomen

Maar hoe kun je apenpokken eigenlijk oplopen? Dat proces verloopt via huid-op-huidcontact. In de meeste gevallen gaat het om mannen die seks met elkaar hebben, maar het virus discrimineert niet. Iedereen kan het oplopen. Gelukkig kan ook iedereen er weer van genezen.Lees verder
Advertisement

Trending