Connect with us

Home

Mama (51) bevalt van haar eigen kleindochter

Julie, Breanna en Aaron samen op de foto.

Begin deze maand beviel de 51-jarige Julie Loving uit de Amerikaanse staat Illinois van haar eigen kleindochter. De moeder had haar dochter Breanna aangeboden om draagmoeder te zijn, omdat een zwangerschap niet was weggelegd voor haar.

Aaron, Breanna en Julie poseren voor de foto

Breanna was aanwezig toen haar dochter Briar het levenslicht zag. Ze vertelde in het televisieprogramma Good Morning America: “Het was absoluut een surreëel proces.”

Baby Briar

“Er raasde zoveel door me heen toen ik zag wat mijn moeder moest doorstaan, wetende dat ze dit allemaal deed voor mij.” Omdat er problemen waren met de navelstreng, zag Briar het levenslicht via keizersnee tien dagen voor de uitgerekende datum.

Aaron, Breanna en Julie poseren voor de foto

Zwangerschap niet weggelegd voor Breanna

Breanna en haar partner probeerden al jarenlang zwanger te worden. Na meerdere behandelingen en miskramen, vertelden de dokters dat haar baarmoeder een zwangerschap niet aankon.

Baby Briar

Dan stelde haar dokter voor om een vriendin of familielid te zoeken om draagmoeder te zijn. Via een bemiddelingsbureau kan dit immers om en bij de 100.000 dollar kosten.

Aaron, Breanna en Julie poseren voor de foto

Instagram / Breanna Lockwood – Moeder Julie, dochter Breanna en partner Aaron.

Niet lang over nadenken

Mama Julie bood zich spontaan aan. Julie onthulde: “Ik heb 19 marathons gelopen en meerdere triatlons voltooid. Ik wist dat mijn gezondheid het aan zou kunnen en ik heb bij mijn twee eigen kinderen makkelijke zwangerschappen gehad.”

Aaron, Breanna en Julie poseren voor de foto

Instagram / Breanna Lockwood – Moeder Julie, dochter Breanna en partner Aaron.

De dokter was niet meteen overtuigd. Julie bezocht vijf specialisten en moest talrijke onderzoeken ondergaan. De behandelende arts legde uit: “Dit komt niet zo vaak voor en niet iedereen kan zijn of haar moeder inschakelen als draagmoeder. Dit was een uitzonderlijke gebeurtenis.”

Baby Briar

Inatagram / Breanna Lockwood – Baby Briar

 

Elke dag op bezoek

Breanna zegt dat ze iedere dag met haar dochter bij haar moeder op bezoek zal gaan. Daarover vertelde Breanna: “Het gevoel van hoe ik gewoon alles zou doen wat nodig is voor dit kind, speelt in mijn hoofd als ik naar haar kijk en dat is precies wat mijn moeder ook voor mij heeft gedaan.”