Connect with us

BN'ers

Maxime Meiland doekt kledinglijn definitief op na zware kritiek

Maxime Meiland doekt kledinglijn op.

Maxime Meiland bergt haar kledinglijn ‘Monciel’ definitief op. De kritiek deed haar de das om. De dochter van Martien geeft toe dat ze zwaar verlies heeft gedraaid. Maxime zei: “Ik heb verlies geleden.”

Na de lancering van haar zogenaamd eigen kledinglijn kreeg de reputatie van Maxime een stevige deuk. Algauw bleek dat de stukken gewoon afkomstig waren van een bekende Chinese online winkel. Daar waren ze echter verkrijgbaar voor amper de helft van de prijs. Maxime kwam in het oog van de storm terecht.

Daarna ging het alleen maar van kwaad naar erger. Minder dan een maand na de lancering gooide ze haar collectie al in de uitverkoop.

Maxime Meiland

Instagram / Maxime Meiland

Droom aan diggelen

In Weekend vertelde Maxime dat haar droom door de zware kritiek aan diggelen is geslagen. De collectie was niet bestand tegen de kritiek en uiteindelijk draaide ‘Monciel’ uit op een regelrecht fiasco.

Maxime onthulde: “Ik heb heel veel kritiek over me heen gekregen. Al die kritiek heeft ertoe geleid dat ik verlies draaide, om eerlijk te zijn, waardoor ik nu offline ben, want niemand wil verlies draaien.” Ze vertelt dat ze er definitief mee gaat stoppen. “Dan is het verstandiger om te zeggen: we stoppen nu”, geeft ze nog mee.

Toch heeft ze haar droom nog niet definitief opgeborgen. Ze zou graag een tweede kans willen. Daarover zei ze vastberaden: “Ik wil er graag in de toekomst mee door, want het is wel mijn passie. Dan zal ik het beter aanpakken.”