Connect with us

BN'ers

Heftig! ‘Channah heeft enorm spijt van haar zwangerschappen!’

zwangerschap

Een zwangerschap is een heftige periode voor je lichaam. Channah Koerten weet dit als geen ander en heeft haar lichaam enorm zien veranderen. Channah kreeg de afgelopen twee jaar, maar liefst twee kinderen en dit eist zo zijn tol…

Channah deelde eerder deze week al op social media dat ze de strijd tegen de kilo’s aan wil gaan. Voordat zij zwanger werd van haar eerste kindje, zoontje Tiger, woog Channah 59,5 kilo. Nu, twee weken na de bevalling van haar tweede kindje weegt ze bijna 20 kilo meer en dit is ze helemaal zat.

Zwangerschapskilo’s

Ze wil van de zwangerschapskilo’s af. Haar doel is het gewicht van 65 kilo. Niemand minder dan Quentin gaat zijn vriendin helpen met trainen en gezond eten. “Ik ga begeleid worden door Quentin, mijn eigen vriend. Dat is natuurlijk helemaal geen goed idee”, voorspelt Channah. “Dat wordt natuurlijk chaotisch, met ruzie.”

Quintin probeert zijn vriendin te stimuleren en motiveren. Hij spreekt met haar af de komende acht weken voor haar te koken, oftewel: veel eiwitten, veel koolhydraten voor energie en weinig vet.