Connect with us

BN'ers

Patty Brard onthult op televisie onbedoeld persoonlijk detail: “Ervaart uitdagingen met neusgebruik”

Patty Brard vermoedt dat Douwe Bob niet alleen vaak diep in het glaasje kijkt, maar ook een voorliefde heeft voor cocaïnegebruik.

De bekende Shownieuws-diva suggereert dat de zanger mogelijk met meer worstelt dan alleen een alcoholprobleem.

Onlangs raakte Douwe Bob in opspraak nadat beelden opdoken waarop hij zich agressief gedroeg op het dorpsplein van Abcoude.

Patty Brard

Er wordt beweerd dat hij een zestienjarige persoon fysiek heeft aangevallen, terwijl Douwe zelf beweert dat deze persoon ‘in de twintig’ was.

Kort na deze berichtgeving plaatste Douwe een bericht op Instagram waarin hij openlijk toegaf verslaafd te zijn aan alcohol en aankondigde dat hij op korte termijn professionele hulp zal zoeken om van deze verslaving af te komen.

Sommigen speculeren echter of alcohol het enige probleem is waarmee Douwe kampt. Yvonne Coldeweijer, bekend om haar onderzoek naar het privéleven van beroemdheden, gelooft stellig dat er meer aan de hand is.

Patty Brard

Ze beweert dat Douwe naast zijn alcoholprobleem ook een cocaïneverslaving heeft, hoewel dit niet openlijk wordt genoemd vanwege de negatieve connotaties.

Volgens haar heeft Douwe deze informatie van André junior en Tino.

Patty Brard sluit zich aan bij Yvonne’s woorden en merkt op dat het vaak voorkomt dat mensen die in rehab gaan om hun ‘drankprobleem’ aan te pakken, niet eerlijk zijn over andere problemen, zoals drugsgebruik.

Patty Brard

Ze benadrukt dat dit vaak niet beperkt blijft tot alleen alcohol, maar dat het ook drugs kan omvatten.

Ze vindt het jammer dat dit aspect vaak wordt verdoezeld als iets dat bij de ‘rock ’n roll’-levensstijl hoort.

Evert Santegoeds beweert dat Douwe’s management informeel heeft bevestigd dat alcohol het belangrijkste probleem is, maar hij lijkt niet in te gaan op het cocaïne-aspect dat wordt aangedragen.

Patty Brard