Connect with us

BN'ers

Diepe Bezorgdheid over Gordon: ‘Hij is Spoorloos Verdwenen!’

Gordon Heuckeroth, ook wel bekend als Goor van Geer, lijkt altijd wel in het middelpunt van de media-aandacht te staan.

Onlangs werd het nieuws gedomineerd door zijn verbroken verloving met de veel jongere Gavin.

De exacte details van deze breuk blijven voorlopig een mysterie, maar Gavin kreeg de kans om zijn kant van het verhaal uitgebreid te delen in het weekblad Story, met maar liefst zeven pagina’s om zijn gal te spuien over Goor.

Goor heeft de afgelopen tijd een stapje terug gedaan om zichzelf weer te herpakken, zoals hij dat vaker heeft gedaan in zijn leven.

Zijn gemoedstoestand lijkt als een rollercoaster te zijn, waarbij hij de ene dag diep in de put zit en de andere dag optimistische berichten deelt op sociale media over het goede leven.

Gordon

Opvallend genoeg heeft Goor herhaaldelijk besloten om zijn Instagram-account voor langere periodes offline te halen, en deze keer is het al maandenlang inactief. Dit roept vragen op over zijn welzijn.

Waar is Gordon nu eigenlijk? Het is algemeen bekend dat zijn contract bij Talpa dit jaar afloopt, wat de mogelijkheid zou openen voor een mogelijke terugkeer van het bekende duo Geer & Goor.

Maar op dit moment lijkt Goor van de radar te zijn verdwenen. Juicechannel merkte onlangs op dat het opvallend stil is rondom Goor.

Een volger deelde zelfs het nieuws dat Goor afwezig was op zijn eigen bedrijfsfeestje bij Blushing, zijn eigen zaak. Deze afwezigheid doet vermoeden dat er mogelijk problemen zijn.

Een plotselinge stilte rondom Goor doet vaak vermoeden dat er iets aan de hand is, maar vooralsnog hebben we geen concrete informatie over wat er precies aan de hand is met hem.

We kunnen alleen maar afwachten en hopen dat we binnenkort meer te weten zullen komen.

Gordon

Het laatste bekende publieke optreden van Goor was overigens in het gezelschap van niemand minder dan Ali B!

vaderschap-gordon