Connect with us

BN'ers

Nieuwsflits: Linda de Mol en ‘Vieze Jeroentje’ herenigen zich officieel en stralen samen

Geruchten over hereniging Linda de Mol en Jeroen Rietbergen bevestigd

Er gingen al een tijdje geruchten rond over de mogelijke hereniging van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, en afgelopen weekend werden deze speculaties voor het eerst bevestigd toen de twee samen werden gespot tijdens een gezellig uitje.

De foto’s, onthuld door Weekblad Story, laten zien hoe het paar samen een horecagroothandel in Hilversum bezoekt.

Na bijna twee jaar lijkt Linda de Mol eindelijk weer openlijk de straat op te gaan met Jeroen Rietbergen. Op een zonnige zaterdagmiddag werden ze gespot bij een horecagroothandel, waar ze samen met een winkelwagen de deur uitkwamen.

De foto’s, gepubliceerd door Story, lijken te bevestigen dat de twee officieel weer een stel vormen.

Dit is niet de eerste keer dat Linda en Jeroen samen zijn gezien. Vorige maand werden ze al gespot tijdens een reis naar Parijs, in het gezelschap van Noa en haar vriend. Juicechannel deelde op Instagram:

“Volgens onze bron ging het om een ‘leuk uitstapje’. Ze spraken namelijk over een champagnelunch met oesters.”

Noa, die eerder openhartig was over haar gevoelens van boosheid en teleurstelling na onthullingen over Jeroen, lijkt nu een tweede kans voor hem te overwegen.

linda-wintermaand

In een interview met LINDA zei ze: “Ik ben niet vergeten wie hij voor mij was, en ik herinner me alle goede dingen die hij heeft gedaan.”

Noa gelooft in tweede kansen, maar benadrukt dat herstel tijd vergt.

Het lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hun weg naar elkaar hebben teruggevonden, en de recente gezamenlijke uitjes wijzen op een hernieuwde start van hun relatie.

Linda de Mol

De aanwezigheid van Noa tijdens hun Parijse reis suggereert een geleidelijke acceptatie en een mogelijke tweede kans voor Jeroen, die volgens Noa aanzienlijk aan zichzelf heeft gewerkt.

Alleen de tijd zal uitwijzen hoe dit nieuwe hoofdstuk in hun leven zich zal ontvouwen.