Connect with us

BN'ers

De Familie Brandsteder doorleeft een uitdagende periode: Een hartverscheurende update over hun zoon!

Rick Brandsteder, bekend van de televisie en zoon van Ron Brandsteder, heeft onlangs een opmerkelijke stap genomen: hij is tijdelijk ingetrokken bij zijn moeder, Yvonne.

Dit besluit komt slechts tien maanden na zijn verblijf in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om zijn alc0holverslaving aan te pakken.

Yvonne Brandsteder heeft bevestigd dat Rick bij haar verblijft terwijl hij zijn Amsterdamse huis snel wil verkopen en tegelijkertijd op zoek is naar een nieuwe woonplek.

Ze merkt op dat Rick ook regelmatig naar Spanje reist, hoewel ze geen verdere details over de reden van deze frequente reizen prijsgeeft.
Rick Brandsteder

Yvonne benadrukt echter dat Ricks tijdelijke verblijf bij haar niets te maken heeft met zijn eerdere behandeling voor alc0holproblemen. Ze verzekert dat het goed gaat met Rick.

Het lijkt erop dat Rick bewust afstand neemt van Amsterdam, waar verleidingen op de loer liggen.

Hij heeft zijn appartement, dat hij in 2007 kocht voor 490.000 euro, nu te koop staan voor 920.000 euro.

Ook Ricks broer Bob, die in 2017 gedeeltelijk verlamd raakte na een val, overweegt om Amsterdam te verlaten.
Rick Brandsteder

Yvonne legt uit dat beide broers de stad willen verlaten, waarbij Rick al actief op zoek is naar een nieuwe woonplek, terwijl Bob nog even wacht.

Helaas is de fysieke gezondheid van Bob sinds zijn 0ngeluk niet veel verbeterd.

Rick Brandsteder, de televisiepersoonlijkheid en zoon van Ron Brandsteder, lijkt een nieuwe richting te willen inslaan in zijn leven door tijdelijk bij zijn moeder, Yvonne, in te trekken.

Na zijn verblijf in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek om zijn alc0holverslaving aan te pakken, zoekt hij nu naar een frisse start.
Rick Brandsteder

Hoewel Rick regelmatig naar Spanje reist, blijven de redenen voor deze trips vooralsnog een mysterie. Yvonne houdt hierover de lippen stijf op elkaar.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Yvonne aangeeft dat Ricks verblijf bij haar niets te maken heeft met zijn eerdere opname wegens alc0holproblemen.

Ze benadrukt dat het goed gaat met Rick, wat een positief teken is voor zijn herstel.

Het lijkt erop dat Rick bewust afstand wil nemen van Amsterdam en zijn appartement, dat nu te koop staat voor een aanzienlijk hogere prijs dan waarvoor hij het oorspronkelijk kocht.
Rick Brandsteder

Dit kan een teken zijn van zijn verlangen naar een nieuwe start elders.

Ook Ricks broer, Bob Brandsteder, overweegt de mogelijkheid om Amsterdam te verlaten.

Hoewel hij zijn fysieke beperkingen nog steeds moet overwinnen na zijn ongeluk, overweegt hij net als Rick een nieuwe omgeving om een nieuw hoofdstuk in hun levens te beginnen.