Connect with us

BN'ers

Tino Martin levert teleurstellend optreden in Ahoy met rampzalige gevolgen!

De naam Tino Martin is tegenwoordig vaak onderwerp van discussie vanwege zijn controversiële alc0holgebruik, en de gevolgen hiervan zijn merkbaar in zijn optredens, waarvoor vaak aanzienlijke vergoedingen worden betaald.

Zijn reputatie op het gebied van dr*gsgebruik is inmiddels wijdverspreid in Nederland, en lijkt van invloed te zijn op zijn prestaties.

Onlangs zijn er vragen gerezen over Tino Martin’s optreden in Ahoy Rotterdam, mede door informatie van ‘juicekoningin’ Yvonne Coldeweijer.

Klachten over dit optreden hebben geleid tot een verplaatsing naar een kleinere zaal vanwege gebrek aan belangstelling.

Bezoekers beschreven het optreden als een waarbij hij niet zichzelf leek, met een emotieloos gezicht en schreeuwen naar het publiek om mee te zingen.
Tino Marbin

Zelfs de VIP-sectie vertoonde tekortkomingen, met klachten over de indeling en de nabijheid van de bezoekers tot elkaar.
Tino Martin

Een gênant moment vond plaats toen Martin het publiek in ‘Ziggo’ aansprak, terwijl hij in Ahoy was.

In aanwezigheid van Trijntje Oosterhuis moest Tino Martin worden gecorrigeerd, en dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele klachten die Coldeweijer heeft ontvangen en gedeeld.
Tino Martin

Het is geen geheim dat Tino Martin een strijd voert met alc0hol; er zijn meerdere video’s waarin hij duidelijk onder invloed lijkt.

Een recent incident bij een tankstation toont verdere tekenen van zijn problemen met alc0hol.

Dit opeenstapeling van voorvallen werpt een schaduw over zijn carrière en roept vragen op over zijn toekomstige optredens en publieke verschijningen.